Anton Hjejle i "Forræder" på TV 2.
Anton Hjejle i "Forræder" på TV 2.

'Forræder'-Anton afslører: Fik hjælp af produktionen

Produktionen måtte på arbejde for skuespilleren.

Det var i allerbedste mening, at Anton Hjejle i aftenens afsnit af 'Forræder' valgte at fortælle om den aftale, han og naboen på Hvedholm Slot, Birgit Aaby, havde indgået.

En aftale, der lød på at lave lyde på værelset i nattens mulm og mørke, så de på den måde kunne sikre sig, at den anden ikke var forræder.

LÆS OGSÅ: Lene Beier advarer: Er ikke blevet anholdt

Artiklen fortsætter under videoen.

Anton var dog som bekendt forræder, hvorfor han i de sene aftentimer opholdt sig i konklavet, og derfor måtte produktionen komme ham til undsætning.

- Netop, fordi aftalen med Birgit var indgået for rullende kameraer, skriver jeg en seddel til produktionen, og spørger, om der er en, der kan være på mit værelse og skrive ned, hvilke lyde, der kom fra Birgits værelse, fortæller han til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Der får jeg en besked fra produktionen om, at hun havde skyllet ud på toilettet en enkelt gang, men ellers indgår jeg ikke på den måde en aftale med produktionen, for de blander sig helst ikke i spillet.

Ved det runde bord nægtede Birgit dog at have lavet aftalen med Anton, og selvom han gjorde, hvad han kunne, for at overbevise de resterende deltagere om sandheden, havde flertallet ladet sig overbevise af Birgit.

At få så mange stemmer om det runde bord var hårdt for skuespilleren, men allermest var han ærgerlig over ikke at skulle fortsætte i spillet.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler scorer værtsjob

Anton forstår da også godt, den dag i dag, hvorfor Birgit gjorde, som hun gjorde.

- Da jeg var i spillet, syntes jeg, det var virkelig vildt og meget dramatisk, men nu kan jeg jo se programmet og se det, for hvad det er: nemlig et spil. Birgit bruger forræderiske metoder som loyal, og det synes jeg bare er megacool, fortæller han og tilføjer:

- Men jeg følte mig jo på mange måder forrådt, og jeg tror, at flere af de andre havde en idé om, at det var skuespil og falske tårer, men det var vaskeægte tårer.