Benhårde Birgit Aaby: Det var ikke rart

Den loyale iværksætter så sig nødsaget til at tage forræder-metoder i brug.

Det runde bord blev i afsnit fire af 'Forræder' endestationen for forræderen Anton Hjejle.

Det, efter hans allierede, Birgit Aaby og Lene Beier, pludselig vendte skuespilleren ryggen, da de fik mistanke til ham.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sådan fik jeg 'X Factor'-jobbet

Alt sammen, fordi Anton fortalte sidstnævnte om en aftale, han og iværksætteren Birgit Aaby, som var naboer på Hvedholm Slot, havde indgået for åben skærm, om at rumstere på værelset, så de på den måde kunne sikre sig, at den anden ikke var forræder.

En aftale, Birgit Aaby altså pludselig påstod ikke at kende til, da deltagerne samledes om det runde bord.

- Jeg kunne godt huske, at vi havde talt om det, men det var meget bevidst, at jeg løj om det, fortæller Birgit HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Det bliver jeg simpelthen nødt til. Der tager jeg lige forræderrollen, for jeg ved bare, at hvis jeg begynder at vakle der, så får jeg ikke de andre med. Så jeg sagde til mig selv: "Du holder bare fast!"

Selv havde hun nemlig ikke lagt meget i den mundtlige aftale, der da også vises i programmet, og derfor ringede alarmklokkerne hos hende, da hun blev bekendt med, at Anton havde brugt denne som skjold.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler scorer værtsjob

- Da tænker jeg: "Fint, nu skal han bare ud", så der går jeg all in, forklarer hun.

Selvom Birgit hele vejen igennem holder sit pokerfjæs, var situationen om det runde bord bestemt ikke nem for iværksætteren.

- Hvis man lægger mærke til det, så kigger jeg faktisk heller ikke på ham, for det var jo ikke rart.

LÆS OGSÅ: Abdel Aziz Mahmoud scorer nyt job

Det er dog ikke ensbetydende med, at hun ikke også havde mistanke til skuespillerens desperate forsøg på at overbevise de resterende deltagere om sandheden.

- Jeg tænkte også, at han jo er skuespiller og det godt kunne være krokodilletårer, fortæller hun.