'Stjerner i trøjen'-vindere reagerer på Wozniackis beslutning: Lyder som en ydmygelse

De to tidligere vindere havde ikke kørt samme stil som Patrik Wozniacki, der ofrede sejren og ventede på sine modstandere ved målstregen.

I aften løber finalen af 'Stjerner i trøjen' over skærmen, og på usædvanlig manér vælger Patrik Wozniacki, der ellers er langt foran de andre finalister, at vente på sine modstandere kort før målstregen.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche er blevet gift: En dejlig følelse

Artiklen fortsætter under videoen...

- At stå på toppen alene er altid koldt. Det er federe at stå i flok, lød det fra fodboldspilleren i programmet. Se klippet her.

Men for de tidligere 'Stjerner i trøjen'-vindere er det dog i højere grad sejren, der luner.

LÆS OGSÅ: Amalie om forholdet til sin mor: Vil gerne passe på hende

Der må gerne være forskel på folk

Tobias Hamann vandt første sæson af programmet, og til spørgsmålet om, hvorvidt han kunne finde på at gøre det samme som Patrik, er han ikke i tvivl.

- Jeg overvejede ikke at vente på målstregen, for jeg troede faktisk ikke, jeg var den første i mål. Men jeg havde nok heller ikke gjort det, hvis jeg havde været den første. Det handler om bare at lade resultater ske, yde sit max, ikke alle de der høfligheder, når man konkurrerer. Det er kedeligt. Man kan hygge bagefter, men der må gerne være forskel på folk, fortæller 'Bagedyst'-stjernen til HER&NU og fortsætter:

- Vi skal helst lade som om, at vi allesammen er ens, selvom vi ikke er det. Og her har vi da et godt eksempel på netop det. Synes nærmere det lyder som en ydmygelse at blive ventet på på målstregen.

LÆS OGSÅ: Jackie forklarer: Derfor er jeg flyttet

Det var aldrig sket

Også Soeren Le Scmidt, der vandt sæson to, havde heller ikke kunne drømme om at gøre det samme som Patrik.

- Det er da en meget generøs tanke, men det var nok ikke kommet til at ske, at jeg havde gjort det. Det var en konkurrence. Jeg havde både Simon Stenspil og Sarah Mahfoud lige i hælene, og dét at jeg kunne se dem bag mig gjorde bare, at jeg satte tempoet endnu mere op, fortæller han med et grin til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Josephine Park skal skilles

- Jeg er vildt konkurrencemenneske, men jeg er også vildt hjælpsom, hvis det er en holdting. Men lige når det kommer til det her, så er jeg et konkurrencemenneske. Jeg tror også, at lige i vores sæson, der var alle os i finalen kæmpe konkurrencemennesker, så jeg tror ikke, der var nogen på vores hold, der havde ventet på hinanden.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører fremtidsplaner med kæresten