Josephine Park skal skilles

Kærligheden brast for den populære skuespiller.

Henover efteråret har 'Oxen' taget danskerne og sendefladen søndag aften med storm. Her spiller den 36-årige Josephine Park rollen som PET-agent Margrethe Franck, og det er kun den seneste af en række store roller, som skuespilleren har haft gennem de seneste år.

LÆS OGSÅ: Elviras eks hyrer Robert Hansens advokat

Privat kører det dog ikke helt så meget på skinner. Overfor SE og HØR bekræfter Josephine Park nemlig i dag, at hun skal skilles fra sin hustru gennem fem år, 44-årige Kirstine Høgsberg.

LÆS OGSÅ: WOW: 'Vild med dans'-vært fik 95.000 for det

Det sker, efter ugebladet tidligere på dagen kunne fortælle, at Josephine Park havde købt en ny lejlighed, men at det kun var hendes navn, der figurerede på skødet.

Sammen har de Josephine og Kirstine sønnen Nelson på seks, og så har Kirstine sønnen Sophus fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Babylykke: 'Alene sammen'-par er blevet forældre

Josephine og Kirstine mødtes i 2015 til en privatfest aftenen inden Reumert uddelingen, og det var kærlighed ved første blik, har Josephine tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Trist nyhed: Nulle er død

Da HER&NU mødte hende tilbage i november til uddelingen af 'Isbjørnen', fortalte Josephine ellers, at hun havde trukket stikket efter optagelserne til 'Oxen' og nydt det stille familieliv. Se interviewet herfra øverst i artiklen.