Elviras eks hyrer Robert Hansens advokat

Milad har ikke tænkt sig at lade sin ekskæreste slippe.

I dag er Folketinget gået ind i sagen, hvor Elvira Pitzner tilbageholdes i Dubai, efter hendes eksmand Milad Saadatis har meldt hende til politiet for utroskab og tyveri. Sagen skal drøftes i det Udenrigspolitiske Nævn, og de vil se på, hvilke diplomatiske skridt, der skal tages for at få Elvira hjem.

LÆS OGSÅ: WOW: 'Vild med dans'-vært fik 95.000 for det

Men det er tilsyneladende ikke nok for Milad at gå efter Elvira i Dubai, så nu har han også hyret en dansk advokat.

LÆS OGSÅ: Nu indtager Elvira Folketinget

Og det er ingen ringere end Erbil Kaya, som også repræsenterede Robert Hansen, da han blev dømt for vold mod ekskæresten Nynne Larsen. Det bekræfter Erbil Kaya overfor B.T. Advokaten kan dog ikke sige meget mere grundet fortrolighedsforhold, men lidt kan han sige.

- Det drejer sig om tyveri og tilbagebetalingen af et beløb, som han mener, han har fået stjålet, fortæller Erbil Kaya til B.T.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Savnede tidligere 'Paradise'-vært

Milad har tidligere hævdet, at Elvira har stjålet møbler, tøj og smykker fra ham for omkring 600.000 kroner. Overfor TV 2 bekræfter Milad, at han har hyret den danske advokat, som ikke er bleg for at tage kontroversielle sager.

- Ja, det skete for to dage siden. Det er, fordi han er en god advokat og kan håndtere sagen fra Danmark, siger Milad Saadati til TV 2.

LÆS OGSÅ: Sandra Sommer forklarer: Derfor skal jeg være alene juleaften

Han ønsker ifølge mediet ikke at uddybe, hvad der skal håndteres fra Danmark. Det er ifølge ham hemmeligt, men han vil dog godt sige, at det drejer sig om de penge, familien angiveligt skylder ham.

LÆS OGSÅ: Anna Stokholm i voldsom ulykke på scenen: Tæt på at dø

HER&NU / Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Erbil Kaya, men det har i skrivende stund ikke været muligt.