Linse Kessler åbner op om abort: Jeg har fortrudt flere gange

Nu taler tv-personligheden ud om sine overvejelser med at få flere børn.

Tv-personligheden Linse Kessler er ikke bleg for at dele ud af sin fortid, og det nyeste afsnit af podcasten 'Linse og Vlado' er ingen undtagelse.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel afslører nyt tv-projekt

Her falder snakken på, om 'Bryggen'-stjernen gerne ville have flere børn, da hun som bekendt kun er mor til Stephanie Karma Salvarli.

- Både ja og nej. Egentlig kunne jeg også godt have tænkt mig at få en "Carlos". Der gik jo mange måneder med Geggo inde i maven, hvor jeg troede, at jeg ville få en dreng. Så jeg kaldte hende "Carlos", da hun lå inde i maven, siger hun i podcasten.

Mange år efter at Linse var blevet mor til sin datter, blev hun gravid endnu engang med en mand ved navn Morten, som hun så på daværende tidspunkt.

- Der fik jeg så en abort, fordi jeg ikke synes, at det skulle være der. Og det har jeg da fortrudt nogle gange efter, fordi jeg tænkte, "så havde jeg måske haft en Carlos, og så havde jeg haft to børn, siger hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: Chokeret Sille Nimholm: Ubuden gæst i hjemmet

- Men alt i alt er jeg glad for, at jeg kun har Geggo. Jeg var en vildbasse, og jeg var jo en rod, og jeg prøvede virkelig at styre det ordentligt.

Mange børnebørn

Selvom det ikke lå i kortene, at Linse skulle have flere børn, så har hun to børnebørn, Alba og Sia, og der kommer muligvis endnu et barnebarn i fremtiden.

For kort tid siden fortalte Geggo og Cengiz nemlig, at de planlægger at få barn nummer tre.

Planen er, at Geggo helst skal føde i slutningen af det kommende år, såfremt alt forløber som ønsket.