Babylykke: Geggo og Cengiz planlægger tredje barn

Far Cengiz er gået med til at få sit tredje barn inden for nærmeste fremtid.

Selvom parret Stephanie 'Geggo' og Cengiz Salvarli i forvejen nyder at være forældre til døtrene, Alba og Sia, afslører de nu i deres podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt', at de planlægger at få et tredje barn inden for nærmeste fremtid.

Beslutningen om endelig at få et tredje barn har primært hvilet på Cengiz, hvor han nu er gået med på idéen om at blive far endnu engang.

LÆS OGSÅ: Thomas Rathsack: Vi behandler ikke dyrene anstændigt

- Jeg er typen, der gennemtænker ting. Og den her har jeg virkelig gennemtænkt. Ét: Min førsteprioritet var, at jeg gerne vil gøre dig (Stephanie, red.) lykkelig, og fuldende din drøm. To: Vi har et ret fedt liv. Vores børn har et ret fedt liv, og vi har et hus, hvor der er plads, fortæller Cengiz Salvarli i podcasten og fortsætter:

- Så er jeg også sådan: Fuck det, nu går vi all in. Nu er det fire, nu er det "Beckham".

Videre i afsnittet fortæller Stephanie Salvarli også, at selvom hun elsker og har nok i sine to piger, har hun også altid troet, at hun skulle være mor til tre.

LÆS OGSÅ: Nu er lejligheden sat til salg: Se Michaels bolig her

- Jeg var begyndt at acceptere det faktum, at jeg ikke skulle have flere børn. Jeg var begyndt at gå med til at sige til mig selv, 'det kommer ikke til at ske'. Jeg skal ikke gå at presse dig. Men jeg har altid drømt om at få tre børn.

Parret venter dog en smule længere. Planen er, at Geggo helst skal føde i slutningen af det kommende år, såfremt alt forløber som ønsket.

LÆS OGSÅ: Uhh! Wafande afslører sønnens navn

Resten af afsnittet i podcasten 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt' kan man lytte til HER. Man kan også se videointerviewet øverst i artiklen.

Stephanie 'Geggo' og Cengiz
Stephanie "Geggo" og Cengiz