Gallapremieren på filmen "Margrete den Første", Imperial, 08/09/2021 ChristopherCecilie Haugaard
Gallapremieren på filmen "Margrete den Første", Imperial, 08/09/2021 ChristopherCecilie Haugaard

Afslører stor nyhed

Der er en lille ny på vej hos Cecilie Haugaard Nissen.

Det er ikke kun Christophers karriere, der kører på skinner. Nu afsløres det nemlig, at hans kone, Cecilie Haugaard Nissen, også brygger på en lille ny - hun udgiver nemlig sin første bog til foråret.

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Det er forfærdeligt

Det er dog ikke Cecilie selv, der afslører udvidelsen af sit CV, det er derimod Christiane Schaumburg-Müller Aaxman, som fortæller i en story, at Cecilie har gæstet hendes podcast for at tale om bogen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par afslører stor nyhed

- Jeg havde skønne Cecilie Haugaard inde, hun udgiver en bor til februar, der hedder 'Instagrim', som handler om selvværd og mental sundhed på de sociale medier. Pisse spændende, og jeg er glad for, hun var med i studiet, for hun kan snakke, og hun ved, hvad hun snakker om, fortæller Christiane, som med egne ord har fået begyndende.

Christopher er også med i bogen

Ifølge beskrivelsen af bogen, så undersøger Cecilie Haugaard ud fra en personlig tilgang, hvordan de sociale medier påvirker vores mentale sundhed – noget, hun selv har kæmpet med i perioder, hvor de sociale medier har haft en for stor plads i hendes liv.

LÆS OGSÅ: Nu er lejligheden sat til salg: Se 'Gift ved første blik'-bolig her

- Gennem en række samtaler med eksperter – en hjerneforsker, en psykolog, en AI-ekspert og en mentaltræner – afdækker hun, hvordan medierne er designet til at tage så meget af vores tid og opmærksomhed som muligt, hvordan de bypasser vores rationelle tænkning og dømmekraft, og hvordan de kan resultere i tristhed, misundelse og mindreværd, lyder det i beskrivelsen, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Uhh! Wafande afslører sønnens navn

- Hun fortæller også åbent og ærligt om de perioder i livet, hvor de sociale medier har haft en negativ indflydelse på hendes mentale tilstand, og hvordan hun kom videre ved hjælp af sine nære relationer og nye indsigter om, at de sociale medier er en forretning med tilrettelagt indhold, ikke et billede på virkeligheden. Præcis, som hun selv bruger det i sit arbejde som influencer.

Udover Cecilie Haugaard optræder der også andre influencere og kendte mennesker i bogen, som giver et indblik i deres oplevelser på de sociale medier. Deriblandt Abdel Aziz Mahmoud, Emma Holten, Christopher, Philine Roepstorff og Rasmus Brohave.