Christopher brugte intim-coach: Jeg føler mig nøgen

Christopher har været ude af sin comfort zone i arbejdet med Netflixfilmen 'A Beautiful Life'.

Ude i verden er Christophers musikkarriere allerede på stjernekurs, og nu kan man også opleve ham i hovedrollen i Netflixfilmen 'A Beautiful Life'. Her spiller han en ung fisker, der bliver superstjerne, da hans sangtalent bliver opdaget ved et tilfælde.

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Har ikke talt med Amalie i 5 uger

– Jeg føler mig nøgen, fordi folk kommer til at bedømme mig på det her. Jeg er vant til det med min musik, men det er anderledes med en film. Jeg har gjort mig umage og håber, alle tager godt imod det, sagde Christopher, 31, ved premieren i Imperial Bio, hvor han fik støtte af hustruen Cecilie, 32.

I filmen har han en del kærlighedsscener med den norske skuespiller Inga Ibsdotter Lilleaas, 34, og det var noget, der krævede en del arbejde.

LÆS OGSÅ: Christopher i vild jubel: Topper hitlisterne verden over

– Det var super grænseoverskridende. Jeg har brugt lang tid udenfor min comfort zone. Jeg har skullet mande mig op til det, men det er en unaturlig og akavet situation, indrømmede Christopher, der fik hjælp af en intim-coach.

– Det var nok meget godt, der var sådan en. Så man ikke bare freestyler. Det er som en dans, der bliver koreograferet. Det var rart for os alle sammen, så man ved, hvad man skal gøre og ikke tager hinanden på røven lige pludselig.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes: Sådan friede han