Ærlige Mascha Vang: Det er ikke let

Hverdagen er travl hos familien i Kolding.

Det er bestemt ingen hemmelighed, at hendes og datterens heste er en stor del af Maschas Vangs hverdag.

LÆS OGSÅ: Alternativ juleaften: Cecilie Beck rejser til Mexico

Men selvom hun nyder tiden i stalden og på hesteryg, så er det også en tidskrævende hobby at have hest - især, når man også engagerer sig i fællesskabet i rideklubben, hvorfor det da til tider også kan ramme overskuddet.

Det fortæller Mascha i et hudløst ærligt opslag på Instagram i kølvandet på en weekend, der blandt andet har budt på ridestævne.

- Jeg synes ikke altid, det er let at være mor (faktisk sjældent), og gør med garanti mange fejl. Men jeg gør mig så umage, jeg kan, og kompenserer på de områder, jeg er bedst. Det er blandt andet ved at prioritere denne tid sammen, fordi jeg har mulighed for det og prioriterer det, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par deler glædelig nyhed

- Det havde jeg måske ikke haft overskud til med et “almindeligt” arbejde på fuldtid ved siden af. Jeg ved simpelthen ikke, hvor de andre forældre finder de timer, men det er imponerende og beundringsværdigt.

Selv tror hun på, at mere tid sammen kan være en del af løsningen for al den mistrivsel, man ser finde sted i dag.

LÆS OGSÅ: Blachman i chok: Casper Christensen får ildebefindende for åben skærm

- Ikke, at nogen mistrives herhjemme, men derfor kan man jo godt forebygge, og lige dér kan heste altså noget helt særligt, understreger Mascha.