Elvira om fremtiden: Speltbollemor og gammeldags kernefamilie

Tv-kendissen vil skabe en familie, der er anderledes fra den, hun selv voksede op i.

I vinters oplevede Elvira Pitzner totalt kontroltab, da hun var fanget i Dubai. Nu er hun retur i Danmark, og med bryllup og børn i sigte har hun også en ganske klar forestilling om, hvordan fremtiden skal se ud for sin familie.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne afslører graviditet

Det fortæller hun om i et interview med Politiken.

Sammen med sin forlovede Mortada Haddad venter hun en datter, og hun forestiller sig, at hun skal vokse op i en familie, der byder på en såkaldt "speltbollemor" og en far, der er "beskytteren".

- Jeg synes bare også, at der er noget smukt i den gammeldags kernefamilie, hvor der er plads til, at jeg tager barsel og passer barnet, fordi jeg ved, at far arbejder ekstra hårdt, fortæller Elvira til mediet og tilføjer, at kernefamilien blandt andet er et mål, fordi hun ikke selv er vokset op i en.

Diamandatteren mener, at mænd og kvinder kan noget forskelligt, og at det er godt for kvinder at føle, at de bliver passet på, hvis de har muligheden - samtidig med, at kvinden skal være uafhængige og godt kan være lederen af familien.

Hun lærte nemlig efter Dubai-dramaet, at det ikke er alle mænd, man kan stole på, og det vil hun gerne give videre til sin datter.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-stjerne under kniven: Jeg er så ked af det