Efter Dubai-drama: Nu takker familien af

Snart slukker kameraerne for sidste gang.

Om lidt er det slut med at få sit realityfix gennem en ny episode af 'Diamantfamilien' på TV 2.

Programmet er nemlig inden længe et levn fra fortiden. Det afslører diamantmoren Katerina Pitzner i et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo deler nye detaljer om graviditeten: Ekstra hårdt

Artiklen fortsætter under billedet...

Ophelia Pitzner, Katerina Pitzner, Thalia Pitzner og Elvira Pitzner i 'Diamantfamilien 4' fra 2020.
Ophelia Pitzner, Katerina Pitzner, Thalia Pitzner og Elvira Pitzner i 'Diamantfamilien 4' fra 2020.

Her fortæller hun, at det er tid til forandring, men at familien selv har både elsket, grinet og krummet tæer over at se sig selv på skærmen.

- Elsket, fordi serien, for os, er som et filmatiseret familiealbum gennem ote år. Vi har grinet, fordi der virkelig har været mange skøre episoder, og krummet tæer fordi, det ikke altid var i vores mest stolte øjeblikke, at kameraerne rullede, skriver hun og fortsætter:

- Vi har lært meget af at åbne privatlivets døre i en årrække, hvor pigerne er gået fra at være unge kvinder til voksne, alt imens jeg selv har opbygget min forretning. Og nu er det tid til at takke af.

Familien er i gang med de allersidste optagelser, der skal slå en sløjfe på de i alt otte sæsoner, der har fulgt familien, siden programmet fik premiere i 2018. Og i årene siden er der sket så mange ting, at familien nu lukker døren for kameraholdene.

- Mit liv som studerende i udlandet er ændret ganske betragteligt, og pigerne er også nye steder i deres, skriver Katerina og takker seerne for at have fulgt dem på deres rejse.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro bryder tavsheden efter bruddet: Det var en kamp hver dag

Du kan selv se opslaget herunder: