Elvira taler ud om tiden i fængslet: Overvejer psykolog

Elvira er klar over, hun aldrig bliver den samme igen.

I det seneste afsnit af 'Diamantfamilien - fanget i Dubai' sætter Elvira Pitzner ord på tiden i Dubai, hvor hun sad i fængsel og var tilbageholdt.

Tankerne forfølger hende, selvom hun i dag er en fri person.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Hærværk og indbrud

- De der ansigter inde fra fængslet, de hunter mig. Jeg kan stadig huske alles ansigter inde fra fængslet, fordi det gjorde så stort indtryk på mig. Dem glemmer jeg ikke, fortæller Elvira i programmet og uddyber:

- Jeg havde mareridt de første 14 dage, efter jeg kom ud fra detentionen. Jeg drømte, jeg blev jagtet, at jeg blev fanget, huset brændte, jeg løb på en bro, hvor det hele krakkelerede bag mig, jeg blev spist af hajer og alle mulige var efter mig.

Da Elvira sad fængslet, var der især to, hun savnede.

- Jeg kan huske, da jeg var inde i fængslet, og jeg lå der alene på min klamme madras, der tænkte jeg virkelig, jeg vil ikke engang byde hundene det her. Men jeg ville ønske, de var hos mig alligevel og kunne ligge med mig på min lille madras.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler scorer værtsjob

Overvejer psykolog

Ovenpå oplevelsen i Dubai, tager Elvira livet op til revision.

- Det har godt nok ikke været en fed oplevelse. Jeg tror, jeg skal til en psykolog, hvis jeg skal være ærlig. Jeg tror, det vil være godt for mig - det siger alle. Jeg er okay, men den rammer bare nogle gange - den der uretfærdighed. Hvad jeg er blevet udsat for, hvad jeg har mistet, og hvordan nogen har tyranniseret mig og er sluppet afsted med det uden konsekvenser. Der er ingen erstatning, der er ingen plaster på såret, forklarer Elvira.

LÆS OGSÅ: Lene Beier advarer: Er ikke blevet anholdt

Elvira ved, at hun for altid vil være mærket af oplevelsen.

- Jeg tror aldrig, man bliver helt den samme igen, når man oplever så voldsomme ting, fortæller hun videre i programmet, og mor Katerina håber på, at det er rigtigt:

- Et eller andet sted kan man jo håbe, hun aldrig bliver sig selv igen - at hun bliver klogere og mindre godtroende, fortæller Katerina.

Elvira ønsker at dele sin historie i håb om at kunne hjælpe andre, der kan opleve at stå i samme situation.

- Jeg vil gerne hjælpe andre til ikke at komme i samme situation som mig, og måske kan man undgå det ved at dele sin historie, fortæller Elvira.

LÆS OGSÅ: Bliver Maria Fantino igen vært på 'X Factor'? Nu svarer TV 2