Helena afslører: Kom ikke ind på uddannelsen

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

I sidste uge afslørede Helene Witt, at hun har fået afslag på de to kandidatuddannelser, hun havde søgt ind på. Det var svært for 'Bachelor'-baben til at starte med, indrømmede hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Stig var dødsyg på daten med Mette

- Jeg har virkelig været i tvivl om, om jeg overhovedet ville takke ja, hvis jeg blev tilbudt en plads, og tvivlen i sig selv er måske også ret sigende. For jeg har virkelig haft mange snakke med mine veninder om, jeg egentlig søgte ind, fordi jeg virkelig brændte for uddannelsen, eller fordi det var nemmere for ANDRE at forholde sig til, at jeg havde søgt ind på noget. For et studie ved man da hvad er. Influencer - not so much, lød det fra Helena.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne afslører graviditet

Og da hun onsdag dukkede op på den røde løber til premieren på 'No Hard Feelings' i MovieHouse Hellerup, havde hun igen fundet smilet frem, da hun forklarede sine fremtidsplaner.

- Jeg skal ikke starte på noget her til sommer, om det skal være noget om et år eller to eller tre, det ved jeg ikke. Og jeg har kastet en masse forskellige andre bolde op i luften ved siden af Instagram, så jeg tager en måned ad gangen, og så ser jeg det lige an, fortæller Helena og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Micki Cheng indlagt: De ved ikke, hvad jeg fejler

- Lige nu går det godt i Instagram-verdenen, det synes jeg heldigvis er mega sjovt, så det er planen for nu. Så så længe jeg synes, det er sjovt, og det giver mad på bordet der hjemme, det handler også meget om, at jeg lige skulle finde mig selv i, at det også er et arbejde. Der er jeg kommet derhen, hvor jeg godt kan retfærdiggøre det overfor andre og mig selv.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'- deltager viser kæresten frem

Helena valgte i efteråret sidste år at droppe ud af sin kandidatuddannelse i dansk med tilvalg i erhvervsøkonomi for i stedet at arbejde som Influencer. Det vides ikke, hvilke to kandidatuddannelser hun havde søgt ind på nu.