Har fundet kærligheden på Bali: Overvejer at bosætte sig

Frida Bolm har fundet lykken på Bali.

Frida Bolm jagtede kærligheden i TV 2-programmet 'Bachelor', men fandt den ikke. Siden har hun jagtet den i Danmark, men uden den store succes.

Det viste sig nemlig, at Frida næsten skulle over på den anden side af jorden, for at lykken tilsmilede hende. Det afslører hun i en spørgerunde, hvor hun kalder sin nye flamme for Mr. Meat Pie.

LÆS OGSÅ: Raser efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Følelseskoldt

- Jeg mødte Mr. Meat Pie igennem dating-appen 'Hinge', som jeg lige var hoppet på her på Bali. Han fik lagt op til at mødes, men på dette tidspunkt var jeg meget tæt på at hoppe videre fra Bali efter et par halv ubehagelige oplevelser, skriver Frida og tilføjer:

- Det gjorde jeg så (heldigvis) ikke, og midt i kaos og tvivl, tænkte jeg simpelthen, at en date måske ville gøre mig godt.

Frida og Mr. Meat Pie tog på date på en mexicansk restaurant.

- Det blev til en date nummer to dagen efter, og så har jeg faktisk bare set ham hver dag siden. Det føles næsten lidt for godt til at være sandt - kender I det, spørger Frida.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par afslører stor nyhed

Overvejer at flytte

Mr. Meat Pie kommer fra New Zealand, men bor på Bali, så Frida har leget med tanken om selv at bosætte sig.

- Jeg må indrømme, at jeg pt går og leger lidt med tanken om at bosætte mig her på Bali på et tidspunkt. Jeg trives ekstremt godt her, fortæller Frida.

Fridas eventyr på Bali startede i starten af februar, og nu tyder alt på, at det fortsætter længe endnu.

LÆS OGSÅ: Derfor er Rikke Gøransson ikke gravid i ny sæson 'Paradise Hotel'