'Bachelor'-bejler afslører: I familie med ny deltager i 'Bachelorette'

Anna Saabye glæder sig ekstra meget til at se sæson 2 af 'Bachelorette'.

Anna Saabye var selv bejler i 'Bachelor', så hun ved, hvad hun taler om, når hun har givet Alexander, der er ny bejler i 'Bachelorette', råd om dating på tv.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup forklarer: Derfor talte hun flydende tysk i 'Badehotellet'

24-årige Alexander er nemlig ikke blot en god ven, han bor også sammen med Anna, og så er han hendes kærestes lillebror og dermed Annas svoger.

Artiklen fortsætter under billedet af Alexander.

Alexander, 24 år, København, portør i Københavns Lufthavn CPH
Alexander, 24 år, København, portør i Københavns Lufthavn CPH

At Anna har været med i 'Bachelor', mener hun, har været et skub for Alexander til at gå i samme retning.

- Jeg tror bestemt, at han har hentet inspiration fra at se de tidligere sæsoner med blandt andet min. Alexander er meget rejse- og eventyrlysten af natur, så jeg tror, det var meant to be, forklarer Anna til HER&NU/Realityportalen.

Derfor har Anna da også brugt tiden på at give gode råd med på vejen.

- Jeg har sagt, at han skulle være sig selv, nyde det hele og oplevelsen. Vi kørte lidt “Haymitch og Effie Hunger games prep” med ham op til afrejsen. Så bliver det jo spændende at se, hvor langt han kommer. Jeg glæder mig i hvert fald utrolig meget til at se ham på skærmen, fortæller Anna og afslører særligt én ting, hun glæder sig til at se.

- Vi andre herhjemme har aldrig fået lov til at tage billeder af ham eller filmet ham. Så det bliver grineren at se, om han er god på kamera.

Anna Saabye
Anna Saabye