'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne afslører graviditet

Det er ikke en gang et år siden, de mødtes for første gang, men nu er deres første barn på vej.

Det var kærlighed ved første blik, da Kresten Petersen så Mia Lyngø Rasch under de første optagelser til 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Kresten var aldrig i tvivl om, at det skulle være Mia, og kort tid efter rykkede hun til Sjælland.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjene tager stort skridt i forholdet

Under optagelserne stod det også klart, at Kresten var mere end klar til at stifte familie, da han var den eneste af singlefyrene, der datede Mie og hendes 6 måneder gamle datter Vigga. Nu tilsmiler lykken dog Kresten og Mia, som afslører, at de venter en julebaby.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-stjerne har fået en baby

- Mine to, skriver Mia på sin Instagram-profil i et opslag, hvor en storsmilende Kresten holder et scanningsbillede. Herefter er der to blå hjerter, og med sine hashtags afslører Mia, at deres baby kommer til december.

Vil tilbage til Jylland

Forleden var Mia sammen med Mie til reality sommerfest i Holbæk, hvor hun afslørede, at hun har lidt svært ved at falde til på Sjælland.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget ligner datteren Cecilie Haugaard

- Det er slet ikke mig at bo herovre. Jeg kender ingen. Vi skal tilbage til Jylland på et tidspunkt, slog hun fast.

Spørgsmålet er, om det tidspunkt er rykket tættere på, nu hvor Mia kan se frem til at blive mor for første gang. Se det søde billede af graviditetsafsløringen herunder.