Jaffer om værtsrolle i ny sæson af 'Good luck guys': Der er kæmpe forskel

Jaffer har justeret lidt siden sidst, vi så ham på skærmen.

Sidste år tog Jaffer Janjooa springet fra at være deltager i realityprogrammet 'Bachelor' til i stedet at indtage værtsrollen i det nye format 'Good luck guys', og han må siges at have gjort et tilfredsstillende stykke arbejde, for han er nemlig også vært på programmets anden sæson.

LÆS OGSÅ: Line Maria afslører: Holdt for nar i et halvt år

Lige så vel som at værtsrollen var ny for Jaffer, så var 'Good luck guys', der kørte med sin første sæson i starten af i år, også et helt nyt format for både ham og seerne, men nu er han ved at have fundet sig til rette i det.

LÆS OGSÅ: Røg på skadestuen: Pilou spiste dronning Ingrids skod

- Der har været kæmpe stor forskel på at lave sæson to i forhold til sæson et. Der har været mere klare linjer i forhold til, hvad vi gerne vil med programmet. Jeg har været mere komfortabel i min rolle som vært. Sidste år var jo første gang, og jeg synes, jeg har taget værtsrollen mere til mig, fortæller Jaffer til HER&NU/Realityportalen til pressedag på programmet og uddyber:

- Jeg har været mere selvsikker og har fået lov at lege mere med min rolle. Det kommer I også til at kunne se i afsnittene. Og så har det været et sygt godt cast igen i år.

Siden første sæson har han haft æren af at se sig selv og resultatet af sit arbejde på skærmen, og det har givet ham mulighed for at forbedre sig i den nye sæson.

- Man har nogle mennesker, der hjælper én med at komme i rolle som vært, og de lægger mærke til rigtig mange ting. Det er meget med klipningen i forhold til, hvordan man står og bruger armene, så man ikke gør det samme hele tiden eller putter hænderne i ansigtet. Så det har der været rigtig meget arbejde med denne gang. Og så har jeg også lært, at det er okay bare at have armene ned langs siden nogen gange, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen taler ud om voldeligt forhold

'Good luck guys' kan ses fra den 10. november på Prime Video.