Jeppe afslører: Drama klippet ud af 'Good luck guys'

Der er meget, der ikke bliver vist på tv.

De fleste kender Jeppe Risager som den dameglade single i datingprogrammet 'Ex on the beach', hvor han af og til har været involveret i lidt trekantsdramaer og skænderier her og der.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne hasteopereret efter uheld

Nu har han skiftet genre og er netop aktuel i 'Good luck guys', hvor der er mindre fokus på drama og mere fokus på konkurrencer og taktik.

Eller det er i hvert fald sådan, det ser ud på tv.

Da Realityportalen mødte ham til Reality Awards Julefrokost, kunne realitystjernen nemlig fortælle, at det, han indtil videre har set på skærmen, ikke er helt lig med den oplevelse, han havde under optagelserne i Thailand.

- Det er virkelig underligt at se. Jeg føler, at noget af det er klippet ud, og jeg troede faktisk ikke, det var sådan, de satte det sammen. Men det er sjovt nok, fortalte Jeppe.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup har taget stor beslutning: Alt skal væk

Hvad er klippet ud?

- Skænderierne og dramaet, lød det korte svar, og han ville da heller ikke uddybe, da han fik spørgsmålet, hvad det var for noget drama, han hentydede til.

- Det føler jeg ikke. Ikke noget specifikt.

Jeppe har tidligere vist sig ikke at være helt uskyldig på dramafronten, og han har også flere gange vist, at han er mester i at få bølgerne til at gå højt i 'Ex on the beach', så til spørgsmålet om, hvorvidt han er involveret i drama i 'Good luck guys', lægger han ikke fingre imellem.

- Jeg er jo altid involveret i lidt drama, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe afslører: Single igen

Var det dig, der satte gang i det?

- Jeg føler, de har klippet meget ud, lød det kryptisk, hvorefter han afsluttede med et grin:

- Der er det med, der skal med, åbenbart. Lidt bålhygge og sådan.

LÆS OGSÅ: Friede til Reality Awards: Nu skal de giftes