Friede til Reality Awards: Nu skal de giftes

Nu fortæller parret nyt om, hvornår kirkeklokkerne skal ringe.

Til Reality Awards i marts 2022 overraskede realitystjerne og dj Jeremy 'Panda' Ace alle, da han friede til sin kæreste, Maria, foran en ellevild forsamling, lige som showet var gået i gang.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Olivia Salo viser kæresten frem

Der har siden da været godt gang i planlægningen for parret, men det har ikke været på tale, hvornår parret skulle gå sin gang op ad kirkegulvet.

Før nu efter et par år som forlovede, hvor parret fortæller til Realityportalen, at brylluppet ikke er så langt ude i fremtiden.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Eva dater ny fyr: Jeg er meget glad

- Vi regner med, at vi snart skal giftes, så det er planen. Vi har ikke sat en dato endnu, men det bliver i det nye år, fortæller 'For lækker til love'-stjernen til årets Reality Awards julefrokost og forklarer, hvorfor det lige er næste år, de skal skal sige "ja" til hinanden:

- Er det ikke bare på tide? Man siger, at når man bliver forlovede, skal der gå et år, og nu er der gået to, så jeg tror, det er på tide, lød forklaringen fra Panda.

Dog vil parret ikke fortælle, hvor stor kærlighedsfesten bliver.

- Det er hemmeligt. Det får i at vide senere, lød det hemmelighedsfuldt fra Panda.

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh opereret

Parret har dog tidligere delt detaljer om det forestående bryllup, og Maria har også afsløret, at bryllupskjolen er købt.

- Vi drømmer om et sommerbryllup. Vi vil gerne være udenfor. Maria vil gerne have, at vi holder det ude på en strand eller et andet sted i naturen, fortalte Panda tilbage i juni sidste år og tilføjede, at brylluppet vil foregå i Danmark.

LÆS OGSÅ: Lene Beier åbner op: Nu er han i bedring

Jeremy Panda Ace og Maria Madsen
Jeremy Panda Ace og Maria Madsen