Lene Beier åbner op: Nu er han i bedring

Nu deler tv-vært Lene Beier, hvordan helbredet går med hunden Bruce efter en alvorlig skade.

November måned har kastet en række skygger henover tv-vært Lene Beier og hendes familie.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Majbritt afslører: Pengene er brugt

Senest med meddelsen om, at ægtemanden Anders Beier for fire dage siden mistede sin far, hvilket førte til, at Lene og Anders måtte aflyse deres planlagte rejse til Madeira.

LÆS OGSÅ: Ivan Pedersen overvejer sagsanlæg: Nu reagerer Lecia

Men skyggerne strakte sig også over familiens elskede hund Bruce, der for næsten fjorten dage siden kom alvorligt til skade og kom på hospitalet, hvor Lene Beier også dengang gav udtryk for, at hun var bange for at miste sin firbenede ven.

Men nu er der kommet godt nyt i forhold til hunden Bruces ve og vel, hvilket Lene Beier glædeligt deler med sine følgere i et opslag på hendes Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh opereret

- Bruce Wayne (Familiens hund, red.) har fået det meget bedre de seneste dage. Nu er der både overskud til at nyde sneen, turene i skoven og han er begyndt at tigge om mad igen, skriver Lene Beier, men retter også en stor tak til hendes flere følgere:

LÆS OGSÅ: Thomas Rathsack: Vi behandler ikke dyrene anstændigt

- Tak fordi I har været så søde og omsorgsfulde herinde. Vi har modtaget tonsvis af kærlighed. Og kæmpe tak til alle ansatte på AniCura dyrehospital, I har virkelig gjort alt for at hjælpe os.

LÆS OGSÅ: Caroline fandt sin mor i 'Sporløs': Sådan går det dem i dag

Opslaget fra Lene Beiers Instagram-profil kan ses herunder...