Efter Beiers boligsalg: Familien sælger nabohuset

Nu er også nabohuset i Dragør sat til salg.

I lang tid har det været muligt for Lene Beier at svinge forbi flere familiemedlemmer med lynets hast.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-pars nyfødte søn under kniven

Tv-værtens mor, søster og svigerinde bor nemlig lige på den anden side af hækken i nabohuset til Lene Beiers eget hjem i Søvang i Dragør.

Drømmen om at samle hele familien i et stort familiekollektiv i Søvang blev også vist i TV 2-programmet 'Beier over hækken'.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch afslører: Tilbage til eksen

'Landmand søger kærlighed'-værten har dog solgt huset, som de flytter fra 1. maj, da hun - og sin mand og børn - vil flytte til Østrig, hvor de vil købe og drive et hotel.

Og nu har Lene Beiers søster Mette altså også annonceret, at nabohuset, hvor Mette og hendes familie bor på underetagen og moren på førstesalen, er sat til salg.

Det skriver Mette Ransborg Bram i et opslag på Facebook.

- Vi har sat havudsigten i Søvang til salg. Nu skal vi tilbage til byen, skriver hun i opslaget.

Mor flytter med

Lene Beiers mor vil derfor i fremtiden få ikke bare én, men hele to boliger. Det fortalte Lene Beier til HER&NU til TVPRISEN 2024.

LÆS OGSÅ: Christiane med stor kærlighedserklæring til sygdomsramt mor

- Min mor hun vil gerne bo et halvt år nede hos os og et halvt år hos dem (Mette og hendes familie red.), så hun har to boliger, og så vil hun være med til at drive hotellet i vinterhalvåret. Så det er mega fedt, sagde hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mette og Michaels svære rejse: I fertilitetsbehandling på fjerde år

- Min søster og hendes kone kan ikke, for de har helt små børn, så det kan de ikke få til at hænge sammen med deres hverdag.

Du kan se opslaget herunder: