Interview med Lene og Anders Beier, Poppelvej 88, 17/01 2023 Anders BeierLene Beier
Interview med Lene og Anders Beier, Poppelvej 88, 17/01 2023 Anders BeierLene Beier

Nu er huset solgt

Inden længe er det slut med Danmark og hej til Østrig for Lene Beier og familien.

Det kom som et chok for mange, da Lene Beier tilbage i maj måned satte sit og familiens hus til salg. Samtidig fortalte de om, at deres drøm var at købe et hotel i Østrig og at flytte derned.

LÆS OGSÅ: Louise Hjort afslører: Smidt ud hjemmefra

Det har dog ikke været nemt, og de har flere gange måttet sænke prisen. Senest var prisen sat til 12.800.000, men nu er der gode nyheder fra Lene Beier.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jim Lyngvilds vilde behandling

- Solgt. 1. Maj flytter vi ud af vores fantastiske drømmehus, som vi købte og ombyggede totalt for 8 år siden. Det bliver både med glæde og sorg, når vi giver nøglerne videre til den nye familie - og I skal vide, at hvis vi kunne beholde huset OG forfølge vores drøm om at drive et lille hotel i Alperne, så lejede vi gerne ud i stedet for at sælge. Men vi kan ikke både blæse og have mel i munden, fastslår Lene Beier i et opslag på Instagram

Hun understreger, at de har elsket at bo i huset, hvor de bor side om side med Lenes familie.

- Vi har skabt vildskab i haven, bygget, malet, hygget, leget, sovet, holdt fester, endda både bryllup, og Kobberbryllup. Og vi har lavet TV og tænkt en masse kreative tanker, mens vi har boet her.Og allervigtigst, så har vi følt os hjemme og ungerne er blevet store her (6 og 9. Klasse nu). Så store, at vi nu alle 4 er enige om, at vi nødt til at kaste os ud i det store eventyr vi har talt så meget om - SAMMEN, skriver hun i opslaget og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny kæreste

- Jeg ved, at mange af jer ikke forstår vores beslutning, og det er helt ok. Men vi kan mærke, at mursten aldrig må stå i vejen for drømme - og vores familie i nabohuset er heldigvis enige. Vi har boet dør om dør i 3 dejlige år - og nu nyder vi de sidste 3 måneder i kollektivet, inden vi rykker til en midlertidig bolig, indtil hotellet er fundet og købt.Vi har stadig ét af de hoteller vi besøgte i sommers i kikkerten, men ser I noget spændende til salg, når I rejser på ski i Østrig, så send os endelig et link.

LÆS OGSÅ: Her er det! Dronning Margrethes hemmelige dokument

Hun afslører, at de leder efter et hotel i et stort skiområde på cirka 20 værelser, som ikke må koste mere end 2,5 millioner euro, og så skal der være plads til deres dyr. Derudover svarer hun på nogle af de mest stillede spørgsmål:

- Ja, vi kommer stadig hjem og laver TV. Og ja, vi lover at tage jer med på rejsen. Og ja, min mor kommer også med en del af tiden, hun har nemlig lovet at hjælpe til på hotellet i perioder.

Se hele opslaget herunder: