'Robinson'-Majbritt afslører: Pengene er brugt

Det var ikke småpenge, Majbritt kunne tage med sig fra 'Robinson Ekspeditionen'.

Efter mandagens brag af en finale i 'Robinson Ekspeditionen' var det Majbritt Olsen, der kunne løfte trofæet og bryste sig af at være vinder af jubilæumssæsonen.

Det er dog som bekendt ikke kun titlen og trofæet, hun kan tage med sig hjem, men derimod også pengepræmien på intet mindre end 500.000 kroner.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik-Line afslører ny kæreste

I finaleafsnittet, hvor hun dystede mod Nicole og Pia, fortalte hun ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg, at pengene skulle bruges på at hjælpe græske gadehunde, forkælelse af familien, og så skulle drømmen om et hus indfries.

LÆS OGSÅ: Blachman overrasker: Skifter branche

I 'Robinson'-talkshowet, der torsdag har premiere, kan hun dog afsløre, at en stor del af pengesummen er røget, selvom pengene formentlig først er tikket ind på kontoen, efter finalen blev vist i tv - og så endda på lige præcis, hvad hun i sin tid planlagde.

- De er næsten allerede brugt. Jeg har allerede købt et hus, fortæller Majbritt og fortsætter:

- Der skal stadig doneres nogle penge til den her dyrevelfærdsorganisation, og så skal jeg have inviteret familien ud på et eller andet - de skal helt sikkert også forkæles lidt.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Eva dater ny fyr: Jeg er meget glad

Majbritt foran sit nye hus i Højbjerg.
Majbritt foran sit nye hus i Højbjerg.

Drømmehjemmet i Højbjerg nær Aarhus, som deltagelsen i 'Robinson Ekspeditionen' har været med til at finansiere, er Majbritt og kæresten Simon da også allerede flyttet ind i - og faktisk var det mere ekspeditionen end pengepræmien, der blev udslagsgivende for huskøbet, har Majbritt tidligere foralt til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh opereret

- Det gik op for mig dernede, at jeg virkelig gerne ville have et hus med Simon. Vi har kigget på hus i 2,5 år sammen, og det føltes som et stort spring at lukke kapitlet med lejlighed i byen, men dernede gik det op for mig, at et hus, hund og samvær med venner og familie, betød mere.

'Robinson'-talkshowet kan ses på Viaplay allerede nu og på TV3 klokken 21.00.