Vinder 'Robinson' 2023: Drømmen blev til virkelighed

Siden Majbritt Olsen tog 'Robinson' sejren hjem, er der sket meget i hendes liv.

Trods modgang i slutfasen, hvor hun stod helt alene, lykkedes det den sidste deltager fra hold Nord at få sejren i hus. Majbritt Olsen, 28, kan efter en flot præstation kalde sig vinder af 'Robinson Ekspeditionen' 2023.

LÆS OGSÅ: Caroline og Reece kort efter huskøb i Danmark: Nu vil de købe hus i Australien

I finalen, hvor Majbrit var oppe imod Nicole og Pia, fortalte hun ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg, at hvis hun vandt de 500.000, skulle pengene bruges til at hjælpe græske gadehunde, forkælelse af familien, og så skulle drømmen om et hus indfries.

LÆS OGSÅ: Kort inden finalen: Nu kan du komme med i 'Robinson'

Selvom pengene endnu ikke er kommet ind på kontoen, er drømmen om et hus indfriet, og for få måneder siden rykkedes Majbritt med kæresten Simon ind i deres drømmehjem i Højbjerg ved Aarhus.

Artiklen fortsætter under billedet.

Vinder af Robinson Ekspeditionen 2023, Majbritt Olsen
Vinder af Robinson Ekspeditionen 2023, Majbritt Olsen

For Majbritt er det ikke pengepræmien, der har åbnet muligheden for et hus, det er selve ekspeditionen.

- Det gik op for mig dernede, at jeg virkelig gerne ville have et hus med Simon. Vi har kigget på hus i 2,5 år sammen, og det føltes som et stort spring at lukke kapitlet med lejlighed i byen, men dernede gik det op for mig, at et hus, hund og samvær med venner og familie, betød mere, fortæller Majbritt, da HER&NU møder hende i sit nye hus.

LÆS OGSÅ: Simon efter 'Robinson'-exit: Fortryder én ting

Ifølge Majbritt har 'Robinson' givet hende mere, end man kan købe for penge.

- Jeg tager en ny tilgang til mit liv med. Jeg forstod virkelig nogle ting omkring mig selv og mit værdisæt. Jeg har altid haft super travlt og har haft mange aftaler.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Lars afslører: Det var til stor irritation

Nyt familiemedlem

Majbritt er lige nu ved at uddanne sig til hundeinstruktør, da hun har en stor kærlighed til dyr og især hunde. Uddannelsen skal hun bruge til at træne sin egen nye hund, Benni, men også til at hjælpe andre.

- Benni er fra dyreinternatet i Rødovre. Vi havde ledt længe både i organisationen Græske Gadehunde og ved internatet. Og så så jeg ham her på deres Instagram, og han havde bare denne her livsglæde i øjnene.

LÆS OGSÅ: 'Oxen'-stjerner festede sammen: Lohmann hædret

Artiklen fortsætter under billedet.

Majbritt Olsen vinder af Robinson Ekspeditionen 2023 med hunden Benni
Majbritt Olsen vinder af Robinson Ekspeditionen 2023 med hunden Benni

Benni er fuld af energi, og Majbritt er derfor allerede i fuld gang med at bruge sin uddannelse for at give Benni den rette træning.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist taler ud om brud: Ikke min beslutning

- Han er blevet rolig, og jeg kan have ham med på arbejde. Han er også god til at være alene hjemme, så det går godt, fortæller Majbritt, der også har valgt at noget af pengepræmien skal gå til at hjælpe andre hunde.

- Jeg er frivillig i en organisation, der hedder Græske Gadehunde. Jeg også frivillig ude ved Aarhus Dyreinternat. Men græske hunde vil jeg gerne hjælpe. Jeg har tidligere været nede og hente hunde hjem til Danmark, og jeg har været plejefamilie for nogle hunde. Jeg har en forkærlighed for denne organisation og synes, de gør et godt arbejde. Derfor ville jeg gerne støtte dem.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne har født

Majbritt har ikke besluttet, hvor stort et beløb organisationen skal have.

Vinder af Robinson Ekspeditionen 2023, Majbritt Olsen
Vinder af Robinson Ekspeditionen 2023, Majbritt Olsen