'Robinson'-Lars afslører: Det var til stor irritation

47-årige Lars fik opfyldt sin drøm, da han endelig kom med i 'Robinson'.

Vedholdenhed og stædighed er to gode egenskaber at have, når man deltager i 'Robinson', og det må man sige, at 47-årige Lars besidder.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-vinder er blevet mor

For Lars er deltagelsen i 'Robinson' nemlig en drøm, han har haft, lige siden det første program løb over skærmen i 1998.

- Jeg har søgt lige siden første gang, det kørte, hvor jeg så det med min kone og venner. Fra den dag af blev jeg fuldstændig skudt i det, og jeg tænkte, det skal jeg simpelthen prøve. Så det har været øverst på min liste i så mange år.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzners nye projekt: Flytter fra Tyskland

Lars fortæller, at han dengang søgte på brev, og at det var til stor irritation for ham, at han ikke fik svar på sine ansøgninger, fordi ønsket om at deltage var så stort.

Men han opgav dog aldrig drømmen.

Fyldte næsten alt

For Lars var drømmen om at deltage i 'Robinson' så stærk, at det var det første, han tænkte på, når han vågnede om morgenen.

- Jeg tænkte, hvordan kan jeg overbevise dem om, at jeg skal med, for jeg ville bare med. Jeg var blevet ved, hvis jeg ikke var kommet med i år, for jeg skulle bare med, siger Lars.

LÆS OGSÅ: Glædeligt gensyn: Derfor er Mikkel tilbage i ’Robinson’

Da Lars endelig fik at vide, at han skulle være med, så var det ifølge ham selv en stor befrielse.

- Jeg fik endelig fred, for når du vågner op hver morgen og tænker, "hvordan kan jeg komme med", "hvordan kan jeg komme med", og nu kan jeg endelig sige, at jeg har været med, siger Lars og uddyber:

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trækker stikket

- Forestil dig, at du har en drøm, og det er andre, der bestemmer, om du kan komme med, og det er det eneste, du tænker på.

Ifølge Lars fik han ingen begrundelse for, hvorfor han fik afslag de andre år. Det gjorde dog ikke, at han fik mindre lyst til at deltage.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-vinderne kæmper økonomisk: Sejren er dyr

- Jeg tænker, at hvis man bliver ved med at kæmpe, så har man også dét, der skal til for at komme med i 'Robinson', for hvis man bare tænker, "nu begynder det at blive lidt hårdt", så er du heller ikke 'Robinson'-potentiale, så jeg tror, det er godt at vise, at man er stædig, afslutter han.

Du kan følge Lars og de andre 'Robinson'-deltagere i programmet hver mandag kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.