Mai Manniche trækker stikket

Efter en turbulent tid på kærlighedsfronten siger Mai Manniche nu stop.

Det er ingen hemmelighed, at Mai Manniche ikke ligefrem har haft held i kærlighed. Tidligere på året havnede hun i stiv modvind, da det viste sig, at hun havde haft et forhold til grevinde Alexandras kæreste Nicolai Peitersen, mens de var i et forhold.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-vinderne kæmper økonomisk: Sejren er dyr

Siden har hun ikke haft held med at finde en ny fyr i sit liv, og tidligere på ugen åbnede hun op omkring, at hun var blevet stalket. Men nu kaster hun håndklædet i ringen, hvad fyrene angår.

LÆS OGSÅ: WHAT: Realitystjerner hopper ud fra et fly

- Kærlighed & dating. Jeg trækker stikket fra den slags. Jeg må indrømme, hele datingshowet ikke er mig - jeg orker simpelthen ikke det ‘kødmarked’ og ikke mindst den laissez faire tilgang, mange har til en date. Jeg har fået rigtig mange invitationer de sidste måneder, men høfligt takket nej, skriver Mai Manniche i et opslag på Instagram og fortsætter:

- Da jeg så endelig blev inviteret på en date, jeg takkede ja til, så blev jeg aflyst samme dag. Uden forklaring - og med ordene "vi finder en anden dag". Men det gør vi ikke - jeg hader aflysninger, specielt uden forklaringer. Den fik jeg formentlig ikke - fordi der kom en anden date i vejen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea må opgive drøm

I jagten på en god partner har Mai Manniche endda taget flere midler i brug, men intet har tilsyneladende båret frugt for smykkedesigneren.

LÆS OGSÅ: 'Løvens hule'-kendis dropper Facebook: Her er årsagen

- Raya (datingapp for kendisser, red.) har jeg også været på de sidste måneder - og selvom det er spændende mænd, der skriver, så må jeg være ærlig at sige, at mit liv er i Danmark. Ikke Monaco, L.A. og London - hvor de fleste mænd på Raya befinder sig. Kort sagt - hvem skal med i kloster?

Se hele Mai Manniches opdatering her.