'Løvens hule'-kendis dropper Facebook: Her er årsagen

Nu åbner iværksætter Louise Herping op for, hvorfor hun har valgt at lukke sin Facebookprofil.

Iværksætteren Louise Herping var på skærmen i sidste sæson af det populære DR1-program 'Løvens hule', hvor hun var én af de fem investorer.

LÆS OGSÅ: Løvindes gode investering: Ingen troede på det

Da HER&NU/Realityportalen mødte løvinden på Smukfest, faldt snakken blandt andet på, at hun har valgt at lukke sin Facebookprofil ned. Her satte hun ord på, hvorfor hun har taget den beslutning.

LÆS OGSÅ: Janni Ree færdig med plastik: Alt skal væk

- Jeg gider ikke, at folk er så aggressive, og de der trolls på Facebook. Jeg gider det ikke, sagde Louise Herping til HER&NU/Realityportalen.

Har fravalgt TikTok

Facebook er dog ikke det eneste sociale medie, hvor Louise Herping har valgt ikke at have en profil.

- Jeg gider heller ikke på TikTok. Jeg synes, at mange på TikTok er lige så åndssvage som boomer-generationen. Jeg holder mig til LinkedIn og Instagram. Der synes jeg, at folk er mere ordentlige, sagde løvinden.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager tager stort skridt med kæresten

Louise Herping kan ikke forestille sig, at hun vil åbne sin Facebookprofil op i fremtiden.

- Det er også fint nok, for så bruger jeg mindre tid på det. Det er også meget oppe i tiden at være offline og mindre skærm. Så jeg prøver at lade være, sagde hun.

LÆS OGSÅ: Flytter til Østrig: Fortsætter Lene Beier på skærmen?

Louise Herping kunne ikke fortælle, om hun igen skal indtage én af de fem stole som investor, men hun lagde ikke skjul på sin begejstring for programmet.

- Jeg har været seer i alle årene. Så hvis der kommer en sæson mere, så vil jeg glæde mig som seer til at se det igen, fortalte hun.