Flytter til Østrig: Fortsætter Lene Beier på skærmen?

Værtinden åbner op for, om hun ser sig selv lave tv sideløbende med familiens nye hoteleventyr.

Værtinden Lene Beier løftede tilbage i maj sløret for, at hun og ægtemanden, Anders, har planer om at starte en nyt kapitel i Østrig. Det skyldes, at parret drømmer om at købe og drive et familiehotel sammen.

Da HER&NU/Realityportalen mødte Lene Beier på Smukfest, fortalte værtinden, at hun og Anders blandt andet har brugt sommerferien på at lede efter hoteller, der skal danne rammerne for deres nye hoteleventyr.

På trods af at familien river teltpløkkerne op og flytter til et andet land, så vil Lene Beier dog stadig gerne fortsætte med at lave tv.

LÆS OGSÅ: Mascha hentet i ambulance: Drømmeferien er aflyst

- Anders har sagt sit arbejde op, og jeg kan stadig lave tv, så det giver bare mening, at det skal være nu, sagde hun til HER&NU/Realityportalen.

Vil rejse frem og tilbage

Lene Beier fortæller, at planen er, at hun vil rejse frem og tilbage mellem Østrig og Danmark, hvis hun skal medvirke i et tv-program som vært.

- Jeg håber jo også på, at jeg kan tage hjem og lave noget i nogle perioder og så tage tilbage og arbejde dernede. At man på en eller anden måde kan få det stykket sammen, så det giver mening. Så er der måske en anden, der kan tage ned og hjælpe Anders i perioder, hvor jeg er hjemme, eller hvis han er hjemme, sagde tv-værten.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er blevet gift

Lene Beier fortalte dog, at hun ikke ved, hvilke tv-programmer hun kommer til at være værtinde på i fremtiden.

- Det ved jeg jo ikke. Man ved heller ikke, hvor mange af mine tv-projekter der fortsætter, det er TV 2s beslutning. Men vi skal nok finde ud af ét eller andet, sagde hun.

På nuværende tidspunkt er Lene Beier aktuel som vært i 'Landmand søger kærlighed', og hun fortalte også, at hun forlader festivalen Smukfest allerede lørdag morgen, da hun skal i gang med tv-programmet 'Sommerdrømme'.