Emma og Patrick i 'Fede forhold'.
Emma og Patrick i 'Fede forhold'.

Klippet ud af 'Fede forhold': Flad fornemmelse

Når et halvt års optagelser skal koges ned til tre timers tv, er der meget, der ikke kommer med.

Emma og Patrick Møller Ottesen har den seneste tid kunnet opleves DR-programmet 'Fede forhold', hvor de sammen har gennemgået en livsstilsændring.

Noget, de i den grad om i mål med, og ved programmets afslutning kunne Emma bryste sig af et vægttab på 9,9 kilo, mens Patrick var 20 kilo lettere.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold' er slut: Se deltagernes vilde forvandling

Artiklen fortsætter under videoen.

Efter kameraerne slukkede har familien da også holdt fast i de nye vaner og har blandt andet fundet en stor glæde i at træne, fortæller parret til HER&NU/Realityportalen.

Selvom deltagelsen har bragt mange gode ting med sig, også for parforholdet, hvor de har fået en større forståelse for hinanden, sidder Emma og Patrick også tilbage med en ærgerlig fornemmelse.

- Da vi så programmerne, var vi sådan lidt.. ikke utilfredse med det, der var med, men det var en flad fornemmelse, fortæller Patrick, mens Emma stemmer i:

LÆS OGSÅ: Crone og Tantholdt deler detaljer: Sådan bliver brylluppet

- Der er nok fem-ti procent med af, hvad man har optaget. Vi er glade for det, der er med, men kunne måske bare godt tænke os, der var noget mere. Men programmerne er jo den længde, de nu engang er.

Ikke set på tv

Noget af det, der aldrig nåede på skærmen, var en session, som Emma havde med Marie Steenberger, der udover at agere madmentor for deltagerne, er ernæringsvejleder og ekspert i sundhedspsykologi.

- Vi snakkede om selvbillede, og hvordan jeg - og generelt kvinder - ser på sig selv, når man står i spejlet, fortæller Emma.

Snakken med Marie, der gav hende redskaber til at håndtere de grimme tanker om sig selv, fik Emma en masse ud af - og hun tror, mange andre ligeledes kunne have haft gavn af den.

- Fordi jeg tænker, det er noget, der berører så mange, kan jeg godt være ked af, det ikke er kommet med, forklarer Emma.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr overfaldet

For Patricks vedkommende blev hans libido et emne i programmet - hans sexlyst var nemlig ikke helt på samme niveau som hustruens.

Det tog man også fat i under optagelserne, hvor han besøgte en behandler.

- Jeg var med i et eksperiment, hvor jeg prøvede noget hypnose og noget kognitiv terapi, men det har man heller ikke valgt at tage med, fortæller Patrick og tilføjer:

- Den kognitive del var givende, men jeg er nok ikke typen, der kan hypnotiseres.

LÆS OGSÅ: Lene Beier sætter sit andet hjem til salg

Derudover påpeger parret endnu en ting, der ikke nåede vej til skærmen - omend, det ikke ærgrer dem helt lige så meget:

- Vi har også været til en parmassage, den er der heller ikke noget med fra - men det var godt, siger Patrick med et grin.

Om de til- og fravalg, der er gjort i klipperummet, fortæller DR-redaktør, Stine Preem, til HER&NU/Realityportalen:

- Parrene i serien vil ofte føle, at rigtig meget optaget materiale ikke er blevet brugt, da der desværre ikke er plads til alle historier. Da parrene selv optager mange scener med hinanden, som er nære og ægte, så kan det ikke være anderledes, end at nogen optagelser må falde for andre gode historier - det er altid en svær proces for redaktionen at vælge til og fra.