Løvindes gode investering: Ingen troede på det

Nu fortæller Anne Stampe om, hvilken investering fra 'Løvens hule' som er lykkedes rigtig godt.

I sidste sæson af 'Løvens hule' var der to nye løvinder, der indtog to af de fem stole som investorer. Èn af dem var iværksætter Anne Stampe, og da HER&NU/Realityportalen mødte løvinden til SMUKbold 2023 på Smukfest, satte hun ord på, hvilken investering, hun har været særligt glad for.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh fortæller: Sådan er det at offentliggøre sit forhold

- Jeg er glad for alle mine investeringer. Men én af de investeringer, jeg er allermest glad for, sådan af hjertet, som virkelig er lykkedes godt, det er TheClayPlay, som er Annemette, der laver keramikflag, sagde Anne Stampe til HER&NU/Realityportalen.

Fin omsætning

Anne Stampe var den eneste af de fem løver, der gik ind som investor i TheClayPlay, efter Annemette pitchede sin virksomhed for løverne. Og det er Anne Stampe glad for, at hun gjorde.

- Der var ikke nogen, der troede på, at det kunne blive en god forretning, men det er faktisk blevet en af dem, som laver en rigtig fin bundlinje og laver rigtig fin omsætning. Så jeg er superglad for, at jeg kunne se, at der også var noget i at lave keramikflag.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Christopher og Cecilies nye hjem

Selvom Anne Stampe ikke kunne fortælle, om hun skal medvirke i 'Løvens Hule' i den kommende sæson, så er hun ikke i tvivl om, hvad svaret lyder på, hvis hun bliver spurgt.