Alex Høgh fortæller: Sådan er det at offentliggøre sit forhold

Alex Høgh Andersen og Johanne Milland offentliggjorde deres forhold tilbage i april.

Tilbage i april fortalte skuespiller Alex Høgh Andersen, at han danner par med kollegaen Johanne Milland. De spiller sammen i den kommende tv-serie 'Kald mig far', der har premiere i år.

LÆS OGSÅ: SE GALLERIET: Kendisser og nøgne kroppe til Smukfest

Da HER&NU mødte skuespilleren på Smukfest satte han ord på, hvordan det har været at offentliggøre sit forhold for hele Danmark.

- Det var meget stille og roligt, synes jeg. Det har været en skøn oplevelse. Det har faktisk været lettere, end jeg havde regnet med. Og så er det noget med bare at springe ud i det. Så er det skønne ved Danmark, at folk er meget afslappede og stille og rolige, sagde han til HER&NU.

Skuespilleren er ikke på Smukfest med sin kæreste, da hun er i sommerhus. I stedet er han smuttet på festivalen i Skanderborg med sangeren Malte Ebert og nogle andre venner, hvilket han nyder.

LÆS OGSÅ: Clara Nedergaard planlægger stort skridt med Samuel

- Det har været fremragende. Jeg er her for at støtte min gode ven Malte Ebert, og han leverede et fantastisk stykke arbejde på scenen. Vi har bare hygget os, og der er god stemning og søde mennesker, sagde han.