Foto: Privat
Foto: Privat

Sexet samarbejde: 'Løvens hule'-Mads fik frækt tilbud efter programmet

Mads Holmgren fik ingen investering i 'Løvens hule', men han gik alligevel fra programmet med blod på tanden, og nu har han stablet et nyt sexet samarbejde på benene.

Det gik ikke helt som håbet, da Mads Holmgren deltog i optagelserne af 'Løvens hule' tilbage i august. Selvom løverne roste hans brætspil Cheers, endte han ikke med at få en investering.

LÆS OGSÅ: Remees niece: Her er kronprinsens første kæreste

Dog gik Mads ikke helt tomhændet fra hulen. Oplevelsen gav ham blod på tanden, og allerede kort tid efter opsøgte han selv den skandinaviske sexshop Sinful, som gav ham et frækt tilbud.

- Vi kom til at snakke om, at det kunne være sjovt at lave et samarbejde, fortæller Mads til HER&NU.

Artiklen fortsætter under videoen.

I samarbejde med Sinful har Mads i dag skabt brætspillet 'Sinful x Cheers', som kommer ud til marts.

- Spillet er primært til par, og det har til formål at styrke parforholdet. Spillet indenholder blandt andet dybe spørgsmål og nogle lidt grænseoverskridende udfordringer, så man kan lære hinanden at kende på en ny måde og på et dybere plan, forklarer Mads.

Stadig i kontakt med løverne

Udover at Mads har fået et samarbejde med Sinful, har han også haft succes med at få Cheers ind i alle Normals butikker. Trods fremgang leder han stadig efter investorer.

- Jeg har stadig brug for investorer. Det er det, der skal til for, at de drømme som vi har hos Cheers kan gå i opfyldelse, lyder det.

LÆS OGSÅ: Efter shitstorm: Katherine Diez mere populær end nogensinde

Den unge iværksætter har heller ikke helt opgivet tanken om at få en af de fem løver med ombord.

- Jeg har haft lidt dialog med nogle af løverne sidenhen. Vi har haft nogle møder, og jeg håber virkelig, at det kan blive en mulighed. Jeg har meget respekt for det, som de har opnået.

Om Mads Holmgren i fremtiden kan byde en løve velkommen i virksomheden, må tiden vise.