Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel laver 'nedbrydelige' badedragter af brugt fiskergarn.
Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel laver 'nedbrydelige' badedragter af brugt fiskergarn.

Efter 'Løvens Hule': Politianmeldt

Tiden efter 'Løvens Hule' har ikke budt på guld og grønne skove. Tværtimod.

I 2021 hoppede Christian Arnstedt med på ideen, da virksomheden 'Copenhagen Cartel' slog vejen forbi 'Løvens Hule'. 

LÆS OGSÅ: Uventet twist: Nu ændres reglerne i 'X Factor'

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny fiktionsserie på vej om dronning Margrethe

Kvinden bag, Katrine Lee Larsen, overtalte Christian til at investere i virksomheden, som sælger bæredygtige badedragter, men det har siden vist sig, at konceptet i virkeligheden ikke er så bæredygtigt som så. 

Ifølge SE&HØR har forbrugerombudsmanden nu politianmeldt virksomheden, da der ikke kan fremvises dokumentation for, at badetøjet er lavet af genanvendt materiale fra havet.

Virksomheden har nemlig gjort reklame for, at deres produkter er lavet af plastik fra havet, som er blevet fisket op og genbrugt i deres dragter, men det lader ikke til at holde stik, når papirerne kigges igennem. 

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler kan ikke længere lukke bukserne: Jeg har aldrig haft det bedre

- Virksomhedens bade- og sportstøj er lavet af 78 procent Econyl, som består af hhv. 50 procent pre- og post-forbruger affald, men det er kun en lille del, som virksomheden har kunnet dokumentere, kommer fra fiskenet og andet plastik, der specifikt er blevet hevet op af havet, slår  forbrugerombudsmanden fast til mediet

Magasin og Illums bolighus valgte sidste år at tage virksomhedens produkter af hylderne, netop fordi det ikke kunne dokumenteres, at badedragterne var lavet af plast fra havet. 

Ifølge HER&NUs oplysninger er Christian Arnstedt ikke længere en del af virksomheden, og han har altså ikke noget med hverken politianmeldensen eller virksomheden. Det vides ikke, hvorfor han har trukket sig ud af investeringen.

Katrine Lee Larsen og Christian Arnstedt
Katrine Lee Larsen og Christian Arnstedt

LÆS OGSÅ: Jaffer afslører ‘Bachelor’-hemmelighed