Uventet twist: Nu ændres reglerne i 'X Factor'

Den nye regel i dette års 'Six Chair Challenge' kan give nogle af deltagerne en unik chance.

I morgen aften ruller fjerde afsnit af 'X Factor' på tv-skærmen på TV 2, hvor dommerne Thomas Blachman, Nanna Øland Fabricius og Simon Kvamms unge solister skal optræde til 'Six Chair Challenge'.

LÆS OGSÅ: Usikker Geggo: Jeg tror ikke på os

I 'Six Chair Challenge' har hver dommer to stole til rådighed og fire solister hver, der skal kæmpe om de sparsomme pladser og dermed et lod videre i konkurrencen.

Men som noget nyt i 'Six Chair Challenge' er der et twist, der faktisk kan komme nogle af solisterne til gode.

LÆS OGSÅ: Boris ramte muren: Nu deler han hele historien

Det nye twist hedder 'Call Back'.

Når dommerne individuelt har besat deres to stole med deres udvalgte solister, har de resterende solister, som enten fik frataget deres stol eller ikke fik en stol i første omgang, en unik mulighed for at blive valgt af de andre to dommere.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark afslører: Castet til 'Robinson'

Her bliver de resterende solister kaldt ind på scenen igen til sidst, hvor dommerne dermed kan omrokere én af de nuværende 'stole-indehaver' med en af dem, der enten ikke fik en plads eller fik frataget deres.

Men dommerne må kun bruge 'Call back'-reglen én gang i hele 'Six Chair Challenge'. Så reglen gælder også, når dommernes grupper og ældre solister i de følgende afsnit skal kæmpe om pladserne videre i konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Kong Frederiks private tanker og overvejelser

Det fjerde afsnit af 'X Factor' er rykket til lørdag den 20. januar klokken 20.00 på TV 2, og allerede nu kan man se afsnittet på TV 2 Play lige HER.