Usikker Geggo: Jeg tror ikke på os

Til tider bliver den garvede realitystjerne træt af at være et offentligt ansigt.

Det er endnu uvist, hvorvidt Stephanie "Geggo" og Cengiz Salvarli endnu engang tager seerne med ind i deres hverdag i tv-programmet 'Langt fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager indrømmer misbrug: Undskyld!

I podcasten 'Helt ærligt' på Podimo tager parret folk med på en lytter, når det kommer til deres overvejelser omkring at lave en sæson to af programmet.

Men i samme omgang åbner Geggo op for en række af de usikkerheder, hun har, både med at lave tv og helt generelt.

LÆS OGSÅ: Rosa fik følelser i klemme: Nu reagerer Sarah

- Jeg tror, det er svært, fordi jeg har jo en tendens til ikke altid at tro helt på os, især på mig selv. Jeg ved godt, at jeg gør det godt, men jeg er nogle gange lidt for dæmpet, hvor du siger, at jeg skal tro mere på mig selv. At det bliver godt, og at det var godt, det jeg lavede, fortæller Geggo til Cengiz i podcasten, hvortil Cengiz svarer:

- Tallene snakker jo for sig selv på det, du laver.

Geggo pointerer, at Cengiz generelt har mere selvtillid og er mere realistisk, end hun selv er.

- Jeg har en tendens til at underminere mig selv en smule. Bare jeg laver mine kampagner til Instagram, lyder det fra Geggo, og Cengiz supplerer med, at det også er tilfældet, bare hun laver mad, hvortil Geggo tilføjer:

- Det er ikke, fordi jeg er en person, der har brug for at blive bekræftet. Jeg er omgivet af mennesker, der altid bekræfter mig, både dig og mine børn. Også her eller når jeg lave tv.

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om ægteskabet med Mary

Tror ikke på sig selv

Som Cengiz pointerer, så kan det have noget at gøre med Geggos høje krav til sig selv om at gøre det godt.

- Det er ikke så meget udseendesmæssigt, for der er jeg rimelig chill. Der er jeg hverken langt oppe at flyve eller langt nede. Jeg er der bare, forklarer Geggo og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mathias Gidsel afslører ny kæreste

- Men jeg tror, at det er med det, jeg laver. Jeg vil gerne gøre det godt. Hvor mange gange har vi ikke lavet fjernsyn, hvor jeg har sagt, "jeg tror altså, det blev mega dårligt, det vi lavede der".

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-datter døbt: Overvejede en lille Margrethe

Den manglende tro på sig selv har sat sig som en tvivl på, hvad andre tænker, og Geggo forklarer, at det kan være derfor, at hun nu tvivler på, hvorvidt de skal give sig i kast med endnu en sæson af 'Langt fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Kommer der ny sæson af 'Langt fra Bryggen'? Nu svarer Geggo og Cengiz

- Det er måske også det, der er sket med 'Langt fra Bryggen'. Da vi gik i gang med at lave det, mens vi lavede det, og efter vi havde lavet det, var jeg sådan, "gad vide, hvordan det bliver taget imod". Jeg har ikke dårlig selvtillid. Jeg har fin selvtillid. Jeg tror bare ikke altid på mine egne projekter, lyder det fra Geggo.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark afslører: Castet til 'Robinson'

Træt af at være offentligt ansigt

Cengiz slår dog fast, at selvom Geggo tvivler på egne evner, så er hverken seerne eller Viaplay i tvivl om, at programmerne er en succes.

- Da det så blev sendt, var vi helt blæst bagover af feedbacken og tallene. Mange var sådan, det er bedre end 'Familien fra Bryggen'.

Selvom Geggo elsker at lave tv, og hun med en masse tv-programmer og sæsoner på bagen er blandt de mest garvede tv-personligheder i landet, så er hun i tvivl om, hvorvidt det snart er tid til at trække sig fra rampelyset.

- En lille del af mig havde egentlig sagt, at jeg gider ikke mere. Jeg får jo mine perioder, hvor jeg er pissetræt af at være et offentligt ansigt. Det kan jeg godt være ærlig at sige. Jeg får perioder, hvor jeg siger, "nu flytter vi til Bangladesh, jeg skrider", lyder det fra Geggo.

LÆS OGSÅ: Philip May: Simone har det ikke godt