Rosa fik følelser i klemme: Nu reagerer Sarah

Sarah var ikke klar over Rosas følelser, og hun blev overrasket, da hun så programmet.

I sidste uge blev trekantsdramaet på 'Paradise Hotel' endnu mere kompliceret. Lucas Bucardi og Sarah Dohn delte mundvand, og det gjorde Rosa Hatting ked det.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael jubler: Endelig skete det

Men det var ikke kun på grund af Lucas, som hun har haft et godt øje til igennem sæsonen, men snarere på grund af Sarah, som hun selv havde kysset med kort tid forinden.

- Jeg ved bare, at en af grundene til, at jeg også flegnede ud, er, at jeg blev skuffet over, at efter vi begyndte at tale sammen, så begyndte hun også at kysse med Lucas, og så tænkte jeg bare, ja okay, lød det fra Rosa i programmet, der også indrømmede over for Niels, at hun blev jaloux over kysset.

Da Realityportalen mødte Sarah til Reality Awards i weekenden, spurgte vi hende, om hun dengang var klar over, at Rosa havde følelser i klemme.

- Nej, overhovedet ikke faktisk, lød det fra Sarah, der uddybede:

- Jeg havde faktisk fået det at vide før, og jeg troede faktisk, at det var sket før, det blev vist på tv, så jeg var lidt overrasket, da hun sagde det til Niels.

LÆS OGSÅ: Mikas søde besked til Jasmin: Jeg har dig

Hvordan er det at se, at Rosa bliver ked af det i programmet?

- Jeg har det lidt ambivalent med det. Rosa og jeg flirtede, og vi kyssede kun én gang, men jeg kan selvfølgelig ikke kommentere på, hvordan andre skal føle, så jeg er selvfølgelig ked af, hvis jeg har trådt på hendes følelser eller givet udtryk for noget, jeg ikke skulle have givet udtryk for, for jeg synes, at Rosa er en skide sød pige, forklarede Sarah.

LÆS OGSÅ: 'Toppen af poppen' vender tilbage: Flere store ændringer

Relationen mellem de to paradisoer fejler dog intet i dag.

- Den er rigtig god, vi snakker rigtig godt sammen, afsluttede hun.

LÆS OGSÅ: Leif og Tina jubler: Vi er blevet bedsteforældre

Du kan se hele interviewet med Sarah øverst i artiklen.