Det nye cast i 'TOPPEN AF POPPEN' 2024
Det nye cast i 'TOPPEN AF POPPEN' 2024

'Toppen af poppen' vender tilbage: Flere store ændringer

Nu kommer seerne ifølge TV 2 endnu tættere på deltagerne i 'Toppen af poppen'.

Nu kan du snart glæde dig til, at det populære TV 2-program 'Toppen af poppen' vender tilbage.

Artiklen fortsætter under videoen:

Selvom det stadig er musikken, der er omdrejningspunktet for programmet, er der dog store ændringer i den forestående sæson.

Sæsonens produktion går nemlig endnu tættere på, når de giver indblik i, hvordan det er at være med i programmet - ligesom der også vil være mere fokus på tilblivelsen af musikernes fortolkninger.

- Helt teknisk bliver der mere reportage. Vi optager på et rigtigt spillested, i omgivelser som musikerne normalt arbejder i. Vores intention er at gå tættere på og vise mere af vores medvirkendes arbejde med musikken, siger TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

TV 2 begrunder ændringen med, at 'Toppen af poppen' har brug for at forny sig for at forblive relevant i en tid, hvor tv-forbruget forandrer sig, og brugerne flytter sig fra flow-tv til streaming.

LÆS OGSÅ: Tony Dakota har fået jord af svigermor: Bygger hus i Thailand

Nye og kendte ansigter

I den kommende sæson kan du glæde dig til at se Mekdes, Dopha, Peter Sommer, brødrene fra Jonah Blacksmith samt Medina og Anne Linnet.

De to sidstnævnte har begge tidligere deltaget i programmet, men nu er de klar til at deltage igen.

LÆS OGSÅ: Efter kræftforløb: Nu skal Winnie opereres

- Vi har valgt at tage to af vores største artister med igen, fordi de begge har et kæmpe sangkatalog og har leveret ufatteligt mange hits gennem tiden, som vi slet ikke er færdige med at genopleve i nye fortolkninger, siger Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: Håndboldens grand old man: Her er hans store kærlighed

Anne Linnet medvirkede første gang i 'Toppen af poppen' tilbage i 2011, hvor TV 2 sendte anden sæson af det populære underholdningsprogram, mens Medina var med i både sæson ni og den særlige jubilæumssæson fra 2020.

'Toppen af poppen' har premiere den 3. februar på TV 2 PLAY, mens flow-premieren vil være den 4. februar.