Tine Gøtzsche med i ikonisk tv-program

Den populære tv-person er tilbage i et gammelt, ikonisk program.

En perlerække af kloge, sjove og underholdende danskere kæmper om at stille de rigtige spørgsmål, når hele Danmarks Mads Steffensen har svarene i ’Jeopardy!’

LÆS OGSÅ: Efter kræftforløb: Nu skal Winnie opereres

Seerne møder i alt 27 underholdende og meget konkurrencemindede danskere, heriblandt Tine Gøtzsche. De kæmper alle om titlen som stormester i en ny og moderniseret udgave af ’Jeopardy!’

Artiklen fortsætter under billedet.

Mads Steffensen vært på Jeopardy
Mads Steffensen vært på Jeopardy

Deltagerne tæller journalisterne Tine Gøtzsche, Poul Madsen og Simi Jan, tv-værterne Anders Grau, Ibi Støving og Felix Smith, sportsstjernerne Rikke Hørlykke, Nikolai Terteryan og Jesper Skibby, skuespillerne Lars Bom, Merete Mærkedahl, Tarek Zayat, Albert Rosin og Søren Hauch-Fausbøll, komikerne Geo og Viktor Lander, tv- og radiovært Kathrine Abrahamsen, filmanmelderne Casper Christensen og Ann Lind Andersen, instruktør Rasmus Heide, kokkene Gorm Wisweh, Dak Wichangoen og Jesper Vollmer samt influencer Julia Sofia Aastrup.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael afslører: Her skal de giftes

De to tidligere ’Jeopardy!’-værter Søren Kaster og Lasse Rimmer indtager også studiet - nu for første gang som deltagere i quizzen, som de selv var værter på, da ’Jeopardy!’ første gang indtog de danske tv-skærme.

I 2024 er det Mads Steffensen, som har svarene og styrer slagets gang i det legendariske underholdningsprogram.

- 'Jeopardy!' er intet mindre end verdens bedste quiz. Jeg glæder mig helt vildt til premieren. Det har været så sjovt at lave den her quiz, som både er underholdende og samtidig helt umulig, fordi det er så svært og unaturligt at stille spørgsmål i stedet for svar, siger Mads Steffensen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Tais har fundet kærligheden

Den legendariske gætteleg indtager Kanal 5 og discovery+ 1. februar.

Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy
Jeopardy