Medina.
Medina.

Medina indrømmer: Jeg var skidesur

I det sidste afsnit af ’Toppen af poppen’ åbner Medina op om en svær tid i sit liv.

Medina runder dette års sæson af ’Toppen af poppen’ af, hvor Anne Linnet, Peter Sommer, Jonah Blacksmith, Mekdes og Dopha får æren af at give deres bud på den 41-årige sangerindes pophits.

I denne sæson ser man en mere sårbar og ærlig side af Medina, hvor hun blandt andet taler om en hård periode i sit liv.

LÆS OGSÅ: Emilie afslører: Derfor sagde jeg nej til Benjamin

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

- Det er spild af tid at gå og fortryde noget, man ikke kan lave om. Men jeg ønsker ikke for min værste fjende, at de skal igennem de ting, jeg har været igennem, fortæller Medina sine meddeltagere på den sidste aften i ’Toppen af poppen’.

På et tidspunkt fik Medina et råd fra en coach – og det råd skulle vise sig at være en åbenbaring for hende.

- Der var en NLP-coach (NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er en teknik inden for coaching red.), der sagde til mig, at jeg ikke fik det bedre, før jeg accepterede, at jeg ikke kunne gøre en skid ved alt det derude. Og jeg var skidesur, da jeg gik derfra, fordi jeg havde betalt 5.000 kroner for at se ham. Jeg tænkte: ”var det virkelig det bedste råd, du kunne give mig?”, griner Medina sammen med de andre ’Toppen af poppen’-deltagere og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Cecilie Stenspil afslører tv-snyd i 'Badehotellet'

- Men så gik jeg derfra – og så begyndte det hele ligesom bare at falde i hak og jeg forstod, hvad han mente. Du kan ændre måden du ser verden på, men du kan ikke ændre verden. Og det ville jeg heller aldrig være foruden – for uden verden ville jeg ikke have min mand eller mine børn.

LÆS OGSÅ: Nicolaj om sin udvikling i ’X Factor’: Jeg har fundet min vej

Se sæsonens sidste afsnit af ’Toppen af poppen’ på TV 2 og TV PLAY.