Medina og Julie Zangenbergs venskab går i flere år tilbage. Her ses de sammen til Julie og partneren Andreas Bagh, som holder barnedåb for deres søn Leo.
Medina og Julie Zangenbergs venskab går i flere år tilbage. Her ses de sammen til Julie og partneren Andreas Bagh, som holder barnedåb for deres søn Leo.

Medina i nyt samarbejde med Julie Zangenberg

Skuespilleren begærede sit firma'Cozy by JZ' konkurs i 2022. Kort tid efter opstartede hun det igen, og nu har hun indhentet flere kræfter til virksomheden.

Den 35-årige skuespiller og iværksætter Julie Zangenberg har siden 2022 haft travlt med at opbygge sin virksomhed 'Cozy by JZ' på ny, efter den gik konkurs samme år.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss trækker sig: Jeg har mistet tilliden

Iværksætteren fik dog kickstartet sin virksomhed igen kort tid efter, da investoren Birgit Aaby, som er kendt fra det populære DR-program 'Løvens Hule', så et potentiale i at opstarte en '2.0'-version af virksomheden.

Artiklen fortsætter under videoen...

Og nu har Zangenberg altså indhentet nye kræfter til sit hyggetøjsfirma i popdronningen Medina. Det skriver de i et opslag delt på sangerindens Instagram:

- Vi er enormt glade for at kunne dele med jer, at sangerinden, forretningskvinden og ikonet Medina kommer til at indgå i Cozys ejerkreds!

Julie Zangenberg og Medina har været venner igennem længere tid, og de har ofte sendt kærlighedserklæringer til hinanden på Instagram, ligesom de har delt billeder af deres fælles oplevelser.

LÆS OGSÅ: Sofie og Daniel skulle skjule forholdet: - Pludselig ramlede det hele

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er dog nyt, at de to veninder også laver forretning sammen, men ifølge opslaget på Instagram, som Medina også har delt, ser sangerinden altså stort potentiale i venindens version 2.0 af virksomheden.

LÆS OGSÅ: Christian Degn mindes særligt øjeblik med kong Frederik

- Medinas og Cozy’s visioner og ønsker for verden er på mange måder ens, og vi synes dette er et fantastisk og meningsfyldt match. Vi glæder os til at udleve det særlige potentiale, vi og vores elskede Cozy community ved, der er i Cozy, lyder det i opslaget.

Se hele Instagram-opslaget her:

LÆS OGSÅ: Afslører: Ikke færdig med 'Sommerdahl'