Annemette Voss trækker sig: Jeg har mistet tilliden

De seneste år har tæret på den tidligere 'Bagedyst'-vinders kræfter, og nu siger hun stop.

Hvis man er blandt de lige knap 80.000 mennesker, der nyder at følge med hos Annemette Voss, er der dårligt nyt. Nu er det nemlig slut. Annemette Voss har valgt at lytte til sin krops signaler, det fortæller hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 32-årig TV 2-kendis ramt af hjertestop: Reddet af kæresten

- Det er en blanding - en slags dårlig cocktail - af flere år, hvor mine grænser er blevet negligeret af mig selv og andre. Utallige forsøg på accept af situationen, konflikter og forsoning, økonomiske dale og bjerge, der skulle bestiges. Deadlines og forventningspres. Udmattelse. Iværksætterens værste mareridt, vel nok. Jeg tager det super alvorligt. Min krop siger fra på alle fronter. Jeg ryster. Kan ikke huske. Kan ikke sove. I ved - der er fuld plade på hele baduljen af faresignaler. Derfor slipper jeg det hele, skriver hun og tilføjer i en video:

- Særligt de sidste fire år har været helt vildt hæsblæsende, fantastiske og vilde i forbindelse med at stifte All By Voss. De sidste to år har været ekstremt pressede ,fordi vi har vækstet forretningen, vi har mistet rigtig mange penge og ekstreme mængder tid, samtidig med at vi lige fik et barn, og det har slidt på mig, forklarer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i opråb: Hvad bilder I jer ind!

- Det sidste halve år er der ting i mit arbejdsliv og privatliv, som jeg ikke kan komme nærmere ind på, men som har fået bægret til at flyde fuldstændig over, som har gjort, at jeg har mistet tilliden til mange ting, det skal jeg lige have genopbygget.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i slem forskrækkelse: Manden indlagt

Annemette Voss håber, hun er klar igen til august, hvor hun skal på Formland og vise de ting frem, de har i virksomheden. Indtil da vil det være hendes mand, Micky, der passer Instagram-profilen og viser produkterne frem.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-deltager rejste med skjult agenda: Sådan reagerede tv-holdet

Se hele opslaget herunder: