'Bachelorette'-deltager rejste med skjult agenda: Sådan reagerede tv-holdet

Selvom Nicolai Bo Larsen ikke fandt kærligheden i programmet, fik han noget andet ud af sin deltagelse.

Da 35-årige Nicolai Bo Larsen pakkede kufferten og rejste til Sri Lanka for TV 2-programmet 'Bachelorette', var det med flere mål for øje.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert taler ud om aldersforskellen

Foruden drømmen om at finde kærligheden var rejsen nemlig også tiltænkt research til en roman, som romanoversætteren netop er ved at skrive, som handler om at deltage i et datingprogram.

Da HER&NU/Realityportalen møder Nicolai på dette års Roskilde Festival, deler han, hvordan produktionen reagerede, da de fik nys om det.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-David anker dommen

- Det var nogle svære dage, for jeg skulle lige snakke med produktionen, og jeg skulle lige høre, hvad de tænkte, for jeg havde ikke sagt det før, siger han og tilføjer:

- Det var nogle usikre dage for mig, men jeg er på god fod med dem alle sammen, vi er venner, og jeg tog ikke derned for at tage røven på nogen, understreger han.

Med kun tre dage i programmet nåede Nicolai ikke at være på date, men han fik alligevel nok research til bogen, som han er i fuld gang med.

- Jeg er kommet godt ind i den del af bogen, hvor programmet kører, og jeg tror, jeg sender noget ud til forlagene i september, hvor jeg har et udkast, der er godt, og som de kan vurdere det ud fra, afslutter Nicolai, som stadig har til gode at finde kærligheden.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald støtter op om Claes Antonsen: Han er min ven

Du kan se hele interviewet øverst i artiklen.