Efter den sidste rose: Mads og Sofie ses stadig

Mads og Sofie forklarer, hvordan deres relation er i dag.

Mads Hansen fik ikke Sofie Martinusens sidste rose i TV 2-programmet 'Bachelorette', selvom de på hele rejsen har haft et godt øje til hinanden.

- Jeg havde det ambivalent med Sofies valg. Jeg synes selvfølgelig, det var ærgerligt, at det ikke var mig, der blev valgt, men samtidig var det en kæmpe forløsning at få en afklaring. Man skal huske på, at jeg ikke har taget en selvstændig beslutning eller kunnet tage initiativ til noget i 5-6 uger, forklarer Mads.

LÆS OGSÅ: Derfor er 'Bachelor' fjernet fra TV 2 PLAY

Selvom Mads var ærgerlig, så har han det godt med Sofie i dag.

- Jeg har et godt forhold til Sofie. Vi snakker ikke hver dag, men når vi er sammen til arrangementer, hygger vi os i hinandens selskab, fortæller Mads.

Sofie er meget enig.

- Mads og jeg har et godt forhold i dag. Vi tog en snak, da vi kom hjem, hvor vi tog ud og spise og fik nogle øl, forklarer Sofie og tilføjer:

- Det var mig, som tog initiativet, og det gjorde jeg faktisk først lidt sent. Jeg var så fokuseret på at respektere Daniel i starten, da vi kom hjem, men efter noget tid kunne jeg mærke, at jeg gerne ville lukke den godt med Mads, og jeg syntes også, at han fortjente en ordentlig forklaring.

LÆS OGSÅ: Klæstrup undersøges for kræft

Dater igen

Mads har længe været mange seeres favorit til at få den sidste rose, og selvom han ikke har en kæreste i dag, så går det den rigtige vej.

- Jeg ser ikke nogen mere seriøst, men må så småt begynde at date igen og svare mere seriøst på DM.

LÆS OGSÅ: Andreas W afslører: Har det skidegodt med Sofie

Og beskeder i indbakken har Mads rigeligt af.

- Det er lidt af en omvæltning at gå fra at være Mads fra Roskilde til Mads fra 'Bachelorette'. Det har resulteret i en hel del flere DMs, end jeg har været vant til.

LÆS OGSÅ: Drama på 'Paradise': Hemmelige kys