Sofie afslører: Bryllupsrejse på Sri Lanka

Sofie fik et vildt tilbud, mens hun datede løs på Sri Lanka.

Da Daniel Vadsholt kom gående ned ad landingsbane mod Sofie Martinusen inden drømmedaten i 'Bachelorette', føltes det hele rigtigt i hendes mave.

- Jeg kunne mærke, at jeg virkelig havde savnet ham, og jeg tænkte bare "Det skal være dig", fortæller den 27-årige 'Bachelorette'.

Derfor blev det også tatovøren, der løb med hendes sidste rose.

LÆS OGSÅ: Bolette og Jaffer klar med babynavn

Et vildt tilbud

Hvordan det er gået parret efter turen til Sri Lanka, er endnu ikke offentliggjort, men hvis parret stadig er sammen, har Sofie fået et tilbud, som de måske kan benytte sig af en dag.

- Facility manageren - ham som havde ansvaret for det hus, som jeg boede i - har inviteret mig tilbage til Sri Lanka, fortæller Sofie og forklarer:

- Han vidste godt, at jeg var med i et datingprogram, og jeg indvidede ham løbende i mine tanker under optagelserne, fortæller Sofie, som også snakkede med facility manageren kort før, hun skulle på de sidste to drømmedates.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann fjernet fra kendt film

- Jeg fortalte ham, at jeg havde fundet nogle, som jeg var blevet rigtigt glad for, fortæller Sofie, hvilket fik manageren til at give hende et godt tilbud:

- Han sagde, at når jeg skulle på bryllupsrejse med en af de to mænd, så skulle jeg komme tilbage til huset. Så måtte vi låne båden og huset.

Den 27-årige 'Bachelorette' er ikke sikker på, at hun vil tage imod tilbudet, hvis hun en dag skal giftes. Hun føler nemlig, at hun har oplevet det meste på Sri Lanka.

- Jeg vil gerne ud og opleve noget nyt, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Gentager succes: Lisbeth Østergaard bliver vært igen