David anker dommen

Efter en uge i tænkeboks er David nået frem til en beslutning, og hans advokat er enig.

I det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', som kan høres nu, fortæller David, at han har besluttet sig for at anke den dom, han fik i sidste uge. Dommen lød på, at David skulle betale 107.500 kroner plus renter til Sille samt betale sagens omkostninger.

Men nu slår David fast, at Sille ikke behøver at tjekke sin konto lige foreløbig, hvis hun sidder og venter på pengene fra David.

LÆS OGSÅ: Sinan og Sille planlægger barn sammen

- Nu har jeg snakket med min advokat, vi gennemgik lige sagen i går, vi har snakket det hele igennem, og han sagde til mig, at vi skal anke sagen. Så vi har faktisk lige anket sagen i dag, fortæller David i Realityportalens podcast.

Efter afgørelsen i sidste uge udtrykte David sin uforståenhed og ikke mindst skuffelse over udfaldet. På det tidspunkt omtalte han dog sagen som et lukket kapitel, men nu er han altså blevet klar i spyttet og ikke mindst klar til at tage sagen til landsretten.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy indrømmer: UVenskab med mor var mediestunt

Hør mere om ankesagen i denne uges afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', hvor David Jarsbo og Patrick Weber er gæster i studiet hos Marcus Alvarado Eklund.

Artiklen fortsætter efter podcasten.

Forstå striden

David og Sille stod som bekendt tilbage som vindere af sæson 18 af 'Paradise Hotel' tilbage i 2021.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bommert: Pludselig stod Mads der

På trods af, at de to havde forelsket sig for rullende kameraer, fik troskabstesten et skæbnesvangert udfald, da David valgte at smide den berømte kugle på 500.000 kroner for øjnene af en måbende, rasende Sille.

Da parret vendte tilbage til Danmark fandt de dog atter melodien og blev kærester. Her forbarmede tometermanden sig og lovede Sille, at hun skulle have halvdelen af pengepræmien.

LÆS OGSÅ: Jasmin Lind taler ud om underretning: Det mest ubehagelige nogensinde

Efter et turbulent forhold valgte 'Paradise Hotel'-vinderne at gå hver til sit - det uden at splitte pengene, hvorfor Sille nu har anlagt en civil sag og hevet ekskæresten i retten.

Silles advokat, Nicholas Ørum Keller, nedlagde påstand om, at David skulle punge 250.000 kroner ud til ekskæresten, mens han da også ville have hende frifundet for Davids advokats nedlæggelse.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har tabt 15 kilo

David advokat, Anders Hans Boserup Lauridsen, agtede at få David frifundet fra Silles påstand og nedlagde desuden en påstand på 50.000 kroner - denne for injurier, da Sille i retten har anklaget David for blandt andet at have givet hende gonorré og være misbruger.

Dommen lød på, at David skal betale 107.500 kroner plus renter til Sille. Ydermere skal David også punge ud for sagsomkostningerne, der løber op i 48.522 kroner, som skal betales til staten.