'Bachelorette'-bommert: Pludselig stod Mads der

Det var meningen, at Mads ikke skulle flyve hjem med Daniel og Sofie, men sådan blev det ikke

Efter den sidste rose blev det klart, at Sofie Martinusens hjerte bankede lidt hurtigere for Daniel end for Mads, og Mads måtte tage hjem tomhændet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager sælger luksuslejlighed for 13 millioner

For at undgå akavede situationer havde produktionen sørget for, at Mads kunne flyve hjem tidligere end Daniel og Sofie, men den plan gik i vasken.

- Der var taget hensyn til, at jeg ikke skulle flyve hjem med dem, så jeg fløj 12 timer tidligere, dog missede vi lige connection flight, hvilket resulterede i, at vi havde 10,5 time i Doha Lufthavn, og så skulle vi med samme fly som dem, forklarer Mads til HER&NU/Realityportalen.

Sofie havde ikke nået at tale med Mads efter den sidste rose.

- Mads var dog rigtigt sød at sende en SMS, hvor han skrev, at der ikke var nogle hard-feelings eller noget, forklarer Sofie og tilføjer:

- Da vi gik ned mod gaten, fik vi besked på, at Mads ville sidde dernede. Derfor holdt Daniel og jeg lidt afstand. Vi ville ikke stå og kysse og kramme foran Mads. Der var heller ikke nogen dårlig stemning, da vi kom ned til gaten. Vi satte os hen til Mads og sad og snakkede med ham. Resten af produktionen var der også, så vi var en stor flok.

LÆS OGSÅ: Sofie afslører: Bryllupsrejse på Sri Lanka