WHAT! Sofie og Andreas W flytter sammen

Til oktober flytter Sofie Martinusen sammen med en af sine bejlere fra 'Bachelorette'.

I slutningen af maj kom det frem, at den 27-årige 'Bachelorette' Sofie Martinusen ledte efter tag over hovedet i hovedstaden. Det gør hun stadig, men nu afslører hun, at hun ikke leder alene.

LÆS OGSÅ: Bolette og Jaffer klar med babynavn

Andreas W er nemlig også klar til at skifte tilværelsen i Aalborg ud med et liv i København, og de to 'Bachelorette'-deltagere forsøger derfor at finde noget sammen.

- Vi har ikke fundet en lejlighed endnu, men nu siger Andreas sin lejlighed op, og derfor skulle vi gerne finde noget til oktober, så det passer med hans opsigelsesperiode, fortæller Sofie.

"Bare" venner

I 'Bachelorette' virker Andreas W meget romantisk interesseret i den 27-årige skønhed, men der er ingen følelser i klemme, ifølge Sofie.

- Vi er blevet helt vildt gode venner. Selvom vi datede i Sri Lanka, er vi begge fuldstændig indforstået med, at vi bare er venner, fortæller Sofie og afslører, at venneparret ikke planlægger at bo med andre.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann fjernet fra kendt film

Her stemmer Andreas da også i og understreger, at der bestemt ikke er følelser i klemme for Sofie længere.

- Da vi kom hjem skulle vi lige lande i det og lære hinanden at kende på hverdagsplan, og så fandt jeg jo ud af, at mig og Sofie bare er skidegode venner.

LÆS OGSÅ: Mie forklarer: Derfor viser hun ikke sin søns ansigt

Meget at flytte for

Inden optagelserne til 'Bachelorette' vidste Sofie, at hun ville flytte til København, da mange af hendes venner og veninder har bosat sig i hovedstaden, og nu er der endnu mere at flytte for.

- Jeg skal jo være tæt på Lissa. Det går ikke, at vi er så langt fra hinanden, fortæller Sofie.

Om der også er en kæreste ved navn Daniel, der kalder i hovedstaden, vides ikke endnu.

LÆS OGSÅ: Status fra Lene Beier: Åbner snart for booking

For Andreas' vedkommende lå det egentlig ikke i kortene, at han skulle flytte til hovedstaden - men deltagelsen i 'Bachelorette' ændrede på det.

- Efter programmet er jeg blevet mere interesseret i at prøve at bo et andet sted end Aalborg. Nu er jeg ret mættet af Aalborg efter en del år i byen, fortæller han og tilføjer:

- Og nu har jeg jo fået en masse gode bekendtskaber i København, så jeg vil gerne prøve at opleve at bo der.