Annemette Voss i opråb: Hvad bilder I jer ind!

Iværksætter og influencer Annemette Voss vil ikke bare lukke øjnene for de beskeder, hun modtager.

Vinder af 'Den store bagedyst' og nu iværksætter og influencer Annemette Voss er vant til, at hendes følgere behandler hende godt, men en oplevelse har fået flere af hendes følgere til at fare til tasterne, og nu giver Annemette dem en opsang retur.

LÆS OGSÅ: Christiane åbner op om fødslen: Jeg var panisk angst

"Så I har været væk fra hende en uge, og så bliver hun smidt i vuggestue?" "Ingen 1-årige har godt af at være væk en hel uge fra deres primære omsorgspersoner (...) det er svigt". "Nogle mennesker burde bare ikke få børn". Det er blot nogle af de beskeder, som Annemette har måtte læse i sin indbakke efter en uge på ski med sin mand, mens datteren Rita blev passet af mormor og morfar.

Selvom Annemette er selvstændig, var hun nødt til at sende sin datter i vuggestue, og det er ikke faldet i godt jord, men ifølge Annemette vil hun ikke lukke øjnene for de grimme beskeder.

- Bedst som jeg gik og troede, at tonen på min Instagram-profil generelt er positiv og venlig, så skete det her. Jeg er fortsat i vildrede over, hvordan mennesker kan tillade sig at dømme andre, når de ikke aner, hvad der ligger til grund for de valg, man træffer, skriver Annemette og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Nu sker det! Kronprins Christian får sin egen by

- Jeg vil dertil sige, at ‘ja’ jeg er selvstændig, men det betyder jo ikke, at jeg altid kan vælge frit, hvordan jeg bruger min tid. Der kan være arbejdsopgaver, der kræver min opmærksomhed. Sådan var det i går - og derfor var jeg nødsaget til at aflevere (ikke smide!) mit 1-årige barn, der lige havde været en uge på ferie hos min mor og far, i vuggestue. Heldigvis går Rita i vuggestue et sted, hvor hun stortrives. Man fristes til at sige: “Hvad bilder I jer egentlig ind?”.