Annemette Voss frygter at føde alene

Annemette Voss vil gerne vente lidt endnu, hvis hun selv kan bestemme.

Den tidligere vinder af 'Den store Bagedyst' Annemette Voss er højgravid og kan føde når som helst. Selvom det er fjerde gang, hun er gravid, har graviditeten budt på lidt af hvert. Senest blev Annemette undersøgt for svangerskabsforgiftning, men det viste sig heldigvis at være falsk alarm.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

Nu er en anden udfordring så opstået, som gør, at Annemette gerne vil udskyde fødslen.

- Vi venter og venter, men det gør nu ikke noget, hvis lillepigen trækker den dage eller uger endnu. Pt er min stemme forsvundet, og helbredet udfordret. Så vi tager den med ro. Har ikke lyst til at føde, uden kroppen er på toppen, skriver Annemette i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Hed flirt: Nyt ‘Ex on the Beach’-par på vej

Uansvarligt at have manden med til fødslen

I et andet opslag afslører hun, at hun ikke er ene om at være blevet ramt af sygdom, og det kan ende med at få store konsekvenser for hendes fødsel.

- Min mand er nu blevet SÅ syg, at det må betragtes som decideret uansvarligt og umuligt, at han kommer med til fødslen, hvis jeg pludselig skulle føde i løbet af natten. Han kan ikke længere stå på sine ben, og han lider af høj feber og voldsomme rysteture kun afbrudt af host og hovedpine. Jeg har aldrig set ham så syg, skrev hun i går på Instagram og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Bubbers babylykke: Signe er gravid igen

- Jeg har derfor beordret mine forældre til at hoppe i en taxa (fra Slagelse) i tilfælde af pludselig baby-ankomst. Jeg skal IKKE føde alene!

Har kendt navnet længe

Annemette har i forvejen drengene Hugo-Sander, Ferdinand og Luca, så det kom bag på hende, da scanningen viste, at der gemmer sig en lille pige her fjerde gang.

- Nu bliver det jo som bekendt en lillesøster, der lander i familien efter jul. Og hendes navn har vi (næsten) kendt, siden jeg ventede Luca, fortalte Annemette tilbage i august og afslørede, at den lille pige skal hedde Rita.

Om Rita hører sin mors håb om at vente, til sygdommen har lagt sig, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Se rørende video: Her opdager 'Bagedyst'-stjerne, at hun er gravid